Ki miért kezdte el a testépítést? Mi okból?
Mindig vékony voltam, annyira hogyha ráültem egy 100 forintra a fele kilátszott...
Az unokatestvérem egyszer elhívott magával (10 évvel idősebb) és szívesen mentem !
Annyira megtetszett, hogy azóta rendszeresen heti 4x járok edzeni, csak akkor nem ha beteg/lázas vagyok. Jelenleg is járok, pedig most eltörtem a lábam. 4, 5 év edzés után jól érzem magam a bőrömben, az emberek respektet mutatnak felém (igaz én is, a testalkatomtól függően) ! Ez idő alatt rengeteget változtam, most 106 kg vagyok és örömmel megyek mindig edzeni !
Én azért mert érdekel mit tudok kihozni a testemből én is elég vékony tipus vagyok meg azért szeretem ha megnéznek :)
jó úton haladok a célom elérésében voltak kisseb hülyeségek amiket én is elkövettem kezdő ként még annak idején de azóta utána jártam mindennek így az alapok meg vannak :)nekem nem segít senki csak az akaratom :) nem hagyok ki egy napot sem vmlyik nap kimaradt vmiért egy nap edzés már minden bajom volt :) edzem akkor is ha fáradt vagyok ha beteg ha fáj vmim van egy célom és azért küzdeni fogok :)
vékonynak találtam magam.
Véletlenül idetévedtem, ebbe a kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!