Ha testépítést végzek nagyobb "darab" leszek?
szóval van rajtam némi felesleg. ez izommá fog átalakulni (ha kitartó leszek stb. :D) vagy ... ?
csak ,mert nem akarok ennél nagyobb testsúlyt.
úgy lenne jó ,hogyha pont így néznék ki csak izmosan. :D
Illetve olvastam erről a szálkásítás dologról.
Ezzel úgy adom le a zsírt, hogy az izomzat megmarad ?
zsírból soha nem lesz izom. a zsírt le kell adnod és az izmot pedig fel kell építened.
más út nincs.
Ahogy előttem is írják, a zsírból SOHA nem lesz izom, ez egy nagyon nagy tévhit sokaknál.
El kell dönteni melyik a fontosabb először: ha le szeretnéd adni a felesleget, akkor először szálkásító diétára van szükség, ha pedig az izomtömeget akarod növelni, akkor tömegnövelő étrend kell.
Ha mondjuk most leadod a felesleget, akkor utána elkezdhetsz tömegelni, azaz izmot építeni. Naturálban nem lehet egyszerre izmot növelni, és közben zsírt adni le.
Másik kérdésedre pedig, igen, ha a diéta jól ki van számolva, és az edzés is megfelelő, az izomtömeg megmarad diéta alatt, (persze sajnos minimális izomveszteség van), de a zsír lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!