Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Franciarúddal lehet fekvenyomni?

Franciarúddal lehet fekvenyomni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 25. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem . Senkit nem láttam még azzal nyomni. Soha szóba se került. Csak karra jó szerintem.
2013. jún. 25. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:
De itthon csak franciarudam van.A kondiban meg nincs,aki odaállna mögém.Ismeretlen embereket meg nem akarok megkérni.
2013. jún. 25. 16:33
 3/5 dirtboy ***** válasza:

lehet persze de meg van hogy mire megy az a nyomás fajta.

pl franciával szűken nyomni tudsz ami nem azonos az egyenes rúdnál a sima fekvenyomásal.

az egyenes rudas széles fekvenyomás mell gyakorlat főként a szűken nyomás pedig tricepsz.

szóval tudsz nyomni vele de nem tud helyettesíteni egy egyenes rudat.

2013. jún. 25. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:
És,ha francia rúddal nyomok,akkor milyen izmok erősödnek?
2013. jún. 25. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:

elülső váll meg tricepsz...

de tricepszre sokkal hatásosabb francia rúddal:

háton fekszel, kinyújtod a karodat felfelé, és alkar leenged úgy, hogy a súlyzó a homlokot súrolja... és kinyújtod újra... (közben FELKAR NEM MOZOG)

elülső vállra pedig sokkal célzottabb erősítés francia rúddal:

állsz, kihomorítod a hátad, karod leeresztve... amíg az al- és a felkar nyújtva marad, felemeled a súlyzót, kb. a szemeddel egymagasságba és vissza... (közben HÁTAD HOMORÚ, és VÁLL NEM MOZOG BELE)

2013. jún. 25. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!