Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek 2 naponta csinálja...

Szerintetek 2 naponta csináljam ezeket?

Figyelt kérdés

Na szóval az "edzés" ebből áll : 30 fekvőtámasz (10 szűk, 10 normál, 10 széles) utána egyből bicepsz súlyzózás olyan súllyal amivel 30 megy nagy nehezen (tudom 8-10 ismétlés lenne a legjobb de csak ilyen van)

És ezt vagy 5x megcsinálom egymás után kis pihenőkkel.

Többi testrészre is edzek de ritkábban, na szóval ezt minden nap csináljam vagy hagyjak 1 pihenő napot? Nem egy nagyszabású edzés csak azért kérdezem.

2013. jún. 21. 23:03
 1/4 abrakadabra1928 ***** válasza:
2 naponta jó lesz, de másra is kéne edzened, mert ez így kevés
2013. jún. 21. 23:12
 2/4 Linkoln ***** válasza:

Hát, ha nagyon nehéz a fekvő, nem olyan vészes az a fele. Nagyon mélyre menny le, szépen dinamikusan, lassan.

Bicepszre viszont szerezz valami súlyt. Akármit, ami kicsit nehéz. 10-15 kiló bőven jó, és már nem fog menni 30 5x.

Illetve, szerintem egymás után csináld az 5 fekvő kört, majd 5 bicepsz sorozatot.

Mindenépp pihenj! Legyenek pihenő napok. Illetve edz másra is legalább minden 2. alkalommal.

2013. jún. 22. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy 2 kézzel emelve megy 30. 1 kézzel még nagyon nehéz de majd rátérek arra.
2013. jún. 22. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:
és köszi a választ mindenkinek
2013. jún. 22. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!