Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Boksz edzés után kiürülnek az...

Lipton. kérdése:

Boksz edzés után kiürülnek az izom glikogénraktárai?

Figyelt kérdés
kb 1 órás edzés
2013. jún. 20. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Közel sem annyira mint ha súlyzóznál de nyilván jobban mintha futnál. Nem tudom mennyi erőnléti edzés van egy boksz edzésen. Az alkatodhoz igazítsd a tápanyag bevitelt, ha hízékony vagy akkor ne ragadj meg minden alkalmat hogy tele tömd magad cukorral. Ha vékony alkatú vagy akkor azért igaz hogy ha tömegnövelőt akarsz inni az jobban hasznosul ilyenkor meg reggel mint egyébként.

Valójában súlyzós edzéstől sem "ürülnek ki" csak elhasználódik belőle valamennyi. Nem tudom megmondani hogy 1óra boxtól pontosan fele vagy harmad annyi használódik e el, de ilyesmire tippelek.

2013. jún. 20. 21:59
 2/4 Osynho ***** válasza:
Ha eleve üres hassal mész oda, akkor valószínű.
2013. jún. 20. 22:58
 3/4 Sznofru ***** válasza:
Ha komoly erő-állóképességi edzés van beiktatva, akkor elég sokat elhasználsz :)
2013. jún. 21. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Aha értem akkor valamennyire ürül de nem annyira mint a súlyzós edzésnél, akkor majd odafigyelek a dextrózra.

Köszönöm

2013. jún. 21. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!