Kreatin szedés abbahagyása után tényleg "leereszt" az izom?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha valaki szedi az ajánlott kreatin adagot hónapokig (mellette természetesen kondizik is és minden mást is szed (fehérje, szénhidrát stb)) és ezeket abbahagyja, akkor pár hét alatt "kipisili" az izmait mert a kreatin által felfogott víz távozik. Kérlek javítsatok ki, világosítsatok fel a témában! Kíváncsi vagyok ki milyen és mennyi kreatint szed és milyen vele a tapasztalatotok. Előre is köszönöm a segítséget!2013. jún. 16. 13:57
1/5 anonim válasza:
Tudtommal nem teljesen így működik. A kreatin hidratálja a sejteket, amitől valamelyest nő az izom és nagyobb teljesítőképességet nyújt. Ezt kihasználva tudunk valamelyest emelni a súlyokon, így száraz izomtömeg is növekszik. Ha abbahagyjuk, akkor a sejtek nem lesznek annyira hidratálva, mint a kúra alatt, így az izom kicsit összébb megy, de a száraz izomtömeg akkor is nagyobb lesz, mintha addig kreatin nélkül edzettünk volna. A legjobb ha nem hagyjuk abba :D
2/5 A kérdező kommentje:
Értem!
Milyen kreatint ajánlanál? Te szedsz valamilyet?
2013. jún. 16. 14:17
3/5 anonim válasza:
kreatint nem szabad folyamatosan szedni
kúraszerűen kell alkalmazni
4/5 A kérdező kommentje:
Leírnál egy ilyen kúrát?
82kiló vagyok.
2013. jún. 16. 15:01
5/5 anonim válasza:
Próbáld meg beírni gugliba: kreatin kúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!