Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem fog gondot okozni, hogy...

Nem fog gondot okozni, hogy csak az első hónapban használok tömegnövelőt?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem újra kondizni, mert sérülés miatt abba kellet hagynom előtte..De én elég nehezen hízok.. sőt..

Ezért elmentem és vettem 4400g-os JUMBO tömegnövelő terméket

14.390 ft-ért.. hogy felszedjek egy kis súlyt.

De mivel 15.000 ft nem kevés pénz, szinte BIZTOS, hogy nem bírok beszerezni ilyet következő hónapban.. meg a többiben..

De az nem fog gondot okozni, hogy ha felszedek ezzel jó pár kg-t, de ha elfogy nem fogok újat venni? A kondit folyamatosan csinálom, rendes edzés tervel, és étkezni is szabályosan étkezem!

2013. jún. 18. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem fog gondot okozni. De ha valamennyi pénzed még lesz, akkor fehérjét és szőlőcukrot. Nem kerül 15 ezerbe egy hónapra, de ugyan azt a fejlődést éred el vele, vagy még jobbat is, bár akkor már pénzügyileg megint eléred a 15 ezret.
2013. jún. 18. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Mit jelent a szabályos étkezés? Mert ha ez a "odafigyelek, de étrendem nincs" fajta, akkor semmit nem ér. Ha viszont van rendes tömegnövelő étrend, akkor semmi komolyabb változást nem fogsz tapasztalni.
2013. jún. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!