Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés mellé fogyaszthatom ezt?

Edzés mellé fogyaszthatom ezt?

Figyelt kérdés
16éves fiú vagyok. Tesóm vett régebben már Biotech usa gainer 3000 port. Én most kezdek el edzeni, de csak házilag. (csak egy 10kg os súlyzóm van, de leginkább saját testsúlyos edzésterveket csinálnék). Az volna a kérdésem hogy edzés után ihatok-e ebből a "tömegnövelőböl". Egy héten kb. 3-4-szer edzenék. Olvastam már róla hogy nem egy egészséges dolog és leginkább csak edzés után kellene inni, azért kérdem hogy az otthoni edzés elég e hozzá.
2013. jún. 17. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
fehérje, ch, és zsírtartalma?
2013. jún. 17. 09:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Protein 100g-ben 24,6g

Szénhidrát 67,7g

Zsír 0,1g

Kreatin monohidrát 5000mg

ennyi van ráírva

2013. jún. 17. 09:31
 3/7 Osynho ***** válasza:

"Olvastam már róla hogy nem egy egészséges dolog"

Hol olvastasd?

2013. jún. 17. 09:50
 4/7 A kérdező kommentje:
itt, ezen az oldalon, olyanokat pl. hogy ez cukorbetegséget is okozhat, de a másik meg aztmondta hogy ha normálisan ,mértékkel fogyasztják akkor meg nem lesz baj.
2013. jún. 17. 09:59
 5/7 Osynho ***** válasza:
Cukorbetegséget a rossz táplálkozás is okozhat, szóval nem maga a tömegnövelő a rossz, hanem a mértéktelen cukorfogyasztás. Edzés után mehet nyugodtan, de ez nem helyettesíti a megfelelő táplálkozást!
2013. jún. 17. 10:01
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! még utolsó kérdésem lenne, szóval ha ezt fogyasztom akkor már a csokoládé evést hanyagoljam ugye? mert elég sokat szoktam enni és mind2 egyszerre már sok is lehet nem?
2013. jún. 17. 10:06
 7/7 Osynho ***** válasza:
A csoki evést mindenképpen hanyagold. :) Fehérjedús táplálkozás kell, összetett szénhidrátokkal és jó zsírokkal, zöldségekkel. Ennek a kiegészítője lehet egy tömegnövelő, de igazából csak úgy van értelme, ha a napi tápanyagbevitel megvan.
2013. jún. 17. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!