Tömegnöveléskor hogy vigyek be ennyi szénhidrátot? Többi lent.
Én azért megkísérletezném azt a háromszoros súlyváltozást a rizsnél, én csinálok 300 grammot, és két étkezésre simán lemegy hússal meg zöldséggel, nagyon nem tűnik az egy egész kilónak.
A tömegnövelő pedig jó választás lehet, ha okosan csinálja az ember, és nem szőlőcukrot iszogat. Direkt lassú felszívódású ch-t kell venni, pl. palatinóz, vagy még jobb: zabliszt (vagy zabpehelyliszt, Natura vagy Myprotein Instant Oats). Sőt, akár zabpelyhet magad is darálhatsz, így poralakban sokkal könnyebb meginni, ha nem bírsz eleget enni, érdemes lenne egy ilyet beiktatni. Tudom, soknak tűnik ez a ch mennyiség, de ha odafigyel az ember, annyira azért nem is az.
Hát igen... Vedd hozzá az edzés utáni szőlőcukrot és persze minden, ami nem hús vagy zsír, az szénhidrát.
85 kilóval szálkás vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!