Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az oroszok mitől ilyen baromi...

Az oroszok mitől ilyen baromi erősek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 18:51
 1/8 anonim válasza:
A vodkától.
2013. jún. 14. 18:58
 2/8 A kérdező kommentje:

Komolyan kérdeztem.

Átlagban véve is több a nagy, méretes és erős ember közöttük.

2013. jún. 14. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Ott kemény az élet.

[link]

2013. jún. 14. 19:13
 4/8 A kérdező kommentje:
:D
2013. jún. 14. 20:37
 5/8 SSanchez ***** válasza:
Magyaroknál is vannak nagy, méretes, erős emberek.
2013. jún. 14. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Már egészen kis koruk óta eddzenek. Ogyessaiak szerintem a legerősebbek.
2013. jún. 14. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
laknak ott vagy 150 millióan, nagy a merítés, de ne hidd hogy minden ruszki medvét eszik reggelire...
2013. jún. 14. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Lol

Amúgy igaz sokan vannak, de azért van ami jellemző átlagban. Ezt hívják népszellemnek. Miért temperamentumos az olasz? Miért hidegvérű és udvarias az angol? Miért olyan becsületes az átlag vidéki magyar? Miért tunya az amerikai? Miért precíz a német? Remélem érted mire akarok kilyukadni: miért szívós az orosz?

Nem csak genetika és nem csak a földrajzi dolgok miatt, hanem a népekre jellemző tulajdonságok a hagyományoktól kezdve sok mindennel összefüggnek.

A nyelvből kiindulva lehet jó következtetéseket levonni.

Amúgy hiába baromi erősek, egy orosz pasi elolvad a cuki babák és kisállatok látványától. Én le voltam döbbenve mikor szembesültem evvel, sőt még most is, mikor egy orosz vagy ukrán pasi olvadozik egy cuki kis szőrmóktól akkor úgy nézek rájuk mintha csodaországban lennék... Mivel Mo-n ez nem megszokott, teljesen mások mint a magyar pasik. Ha mélyebben érdekel a mentalitásuk akkor pár hetet érdemes elölteni közöttük, pl nyelvtanfolyamon.

Genetika és nyelv (és a többi dolog) egyformán közrejátszik, nincs olyan hogy konkrétan egy dolog erőssé tenné őket. Elsősorban mentalitás.

2013. jún. 17. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!