Bokszolók miért ilyen erősek?
Figyelt kérdés
haverom bokszol (nem versenyző hobbi szinten) kondi terembe nem járt soha elmentünk együtt kondi terembe. 80 kg a gyerek
90 kilót kinyomott 3 szor , annyival én nyomok pedig én már 3 hónapja edzem,
honnan van ezekbe erő?
2013. jan. 29. 19:49
1/11 anonim válasza:
3 hónap még nudli edzés. Egyébként gondolom ők is erősítenek.
2/11 Awful11 válasza:
Box edzésen sok erősítő gyakorlatokat végeznek! Ő gondolom már régóta boxol, te meg még csak 3 hónapja kondizol.
3/11 anonim válasza:
A box nem kevés erőkifejtéssel is jár, ami miatt természetesen megerősödik az ember, illetve vannak külön erősítő edzéseik is. Legalábbis az a hím példány, akivel én redelkezem, boxol pont mostanában 10 éve, és neki szokott lenni, bár saját testsúllyal történik általában, mostanában jön csak velem le heti 3 alkalommal edzőterembe.
4/11 anonim válasza:
3 hónap pinalegyezgetés semmire sem jó, ő meg gondolom nem 3 hónapja boxol.
5/11 A kérdező kommentje:
hébe hóba járt le bokszolni hol ment hol nem 1 évig járt
mikor terembe mentünk már fél éve abba hagyta
2013. jan. 29. 20:08
6/11 anonim válasza:
Akkor lehet nem mint "boxoló" erős, hanem alapból többet bír, mint te... 3 hónap nem hiszem, hogy olyan sokat osztanaszorozna, bocs.
7/11 anonim válasza:
ha jól értem,akkor összesen 1 bokszoló-a kérdésben szereplő-az aki konkrétan erősebb az átlagnál.
szóval nem feltétlen minden bokszoló erős ettől még mert az ismerősöd az.
amúgy meg azért lehetett,mert mint sportoló kialakult agy izom kapcsolattal rendelkezhet.
8/11 aikiboxer válasza:
Nálunk bokszon edzés végén fekvőtámaszok, hasprések stb. vannak, de a bokszolók kondiját inkább maga a boksz: a kesztyűvel való ütögetés adja. Ezektől persze önmagában senki nem fog tudni nagy súlyokat emelgetni. Amelyik bokszoló izomtömeget szeretne növelni, az elmegy gyurmaterembe ugyanúgy súlyzózni, mint a testszobrászok. Szóval a válasz: a bokszolók önmagukban nem tudnak nagyobb súlyokat emelgetni, mint bármilyen más sportoló, a testszobrászok mellett meg feltehetően labdába se rúghatnak.
9/11 VicToooR x GB válasza:
én is boxolok 4éve emellett 1.5 éve kondizok. 73kiló vagyok és 90be én is belenyomok 3-at szóval azért annyira nem nagy dolog :)
10/11 A kérdező kommentje:
így nem de ő soha nem kondizott és bokszolni is hébe hóba járt
2013. febr. 16. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!