SZerintetek a testépítés sport?
Figyelt kérdés
A testépítés sokban külömbözik a többi sporttól.
A mindennapjaidat 0-24-ben úgy kell alakítanod,hogy az jó legyen táplálkozás megfelelő mozgás..Szerintetek ez normális? Én is testépítek hobbi szinten és nekem is nagoyn leköti az időmet szerintetek nármális ez,hogy ahelyett hogy elmennék csajozni inkább lemgyek a konditerembe? Ne értsetek félre ugyanúgy járok bulizni,csakozni meg minden csak van amikor inkább edzeni megyek mint sem hogy egy lánnyal találkozzak vagy ilyesmi..mi a véleményetek erről?
2013. jún. 11. 18:43
11/11 anonim válasza:
egy volt gyúrós faszi írt erről egy könyvet.
a címe-vágyaim rabságában"
ő az a '"faszi" aki írta. itt egy videó róla, szerintem nézd meg, eléggé nagy igazságot mond.
kb 5 perc után válik érdekessé a sztorija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!