SZerintetek a testépítés sport?
A testépítés sokban külömbözik a többi sporttól.
A mindennapjaidat 0-24-ben úgy kell alakítanod,hogy az jó legyen táplálkozás megfelelő mozgás..Szerintetek ez normális? Én is testépítek hobbi szinten és nekem is nagoyn leköti az időmet szerintetek nármális ez,hogy ahelyett hogy elmennék csajozni inkább lemgyek a konditerembe? Ne értsetek félre ugyanúgy járok bulizni,csakozni meg minden csak van amikor inkább edzeni megyek mint sem hogy egy lánnyal találkozzak vagy ilyesmi..mi a véleményetek erről?
A testépítés egy pozitív dolog, ha nem a páváskodásra megy ki..
Mert am a testépítők között eléggé sok a langyi... a tükörben pózoló b.u.zigyerek.
Csináljad ha jól esik, csak ne engedd, hogy a bu.zik megfertőzzenek.
egy volt gyúrós faszi írt erről egy könyvet.
a címe-vágyaim rabságában
még nem olvastam,de lehet benne lenne a válasz a kérdésedre.a nővel találkozás meg sok dologtól függ.ha egy jó dugás helyett is edzel,akkor gond van valszeg.és semmi gond nincs a pózolós képekkel ha van mire.ezért edzel ezért dolgozol,hogy mindenki lássa,erre való,meg egy hasznos időtöltésre az egész.ha meg a csajozás is a terveid között van,akkor alap,hogy legyen a képeid között pózer kép is.
Számomra több egyszerű sportnál. Ez egy életforma. o-24ig, ahogy te is írtad. Nagyon fontos számomra, de nem szabad mindennek erről szólnia. Mellette dolgozom, főiskolát végeztem, barátnőre, családra és néha barátokra is jut idő. Mondjuk bulizni nem nagyon járok, de ha lenne rá időm, se mennék. Az speciel nem az én világom.
A baj ott kezdődik, ha egyáltalán nem érdekel más, mindent ez alá rendelsz és csak ezzel foglalkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!