Mit tudnátok nekem ajánlani, hogy egy kicsit megerősödjek?
Figyelt kérdés
165cm/57kg/16év
Jön a nyár, amit szeretnék kicsit hasznosabban eltölteni. Év közben nem nagyon volt arra időm és kedvem, hogy megerősödjek, de most lesz időm. Mit tudnátok nekem javasolni?
Futást mindenképpen gondoltam, az erőnlét miatt, meg valami itthoni edzéstervet. Tudnátok nekem segíteni?
2013. jún. 5. 21:48
1/1 whiteryback válasza:
Szia.Hátha erősödni akarsz akkor fekvőtámaszozni szák,váll és tágas szélességgel,tolódzkodni,stb.. Gondolkodj találj ki nehezítéseket ha mindegyik könnyen megy.De a te korodban már súllyal is el lehet kezdeni.Hát nem tudom van-e rá pénzed de ha súllyal akarsz gyúrni egy jó étrend kéne elsőnek.Az hülyeség,hogy gyúrás után fehérjepor meg minden.Először étrend kell utána az ilyen kiegészítők.De ha inkább az erőnlétedet akarod növelni akkor inkább saját testsúlyos legyen.Futás,guggolás,fekvő,tolódzkodás,húzódzkodás,felülés,hasprés,lábemelés, stb.. Ezeket mindet lehet nehezíteni.A saját testsúlyos edzéshez nem kell szinte se mi tárgy csak ön magad.Esetleg a toló és húzódzkodás hoz kell tárgy de ezeket a tárgyakat otthon is össze lehet dobni szóval.Hát látványos izmaid nem lesznek tőled,de ha kreatív vagy és tudod nehezíteni a gyakorlatokat akkor jó sokáig lehet vele fejlődni.Bocsi ha egy kicsit sokra sikerült.Jó éjt!! És még 1. Kockahasad csak minimális testzsír százalék esetén fog meglátszódni!!! Ezt jegyezd meg!! Na jó éjt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!