Mit tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
lehet hogy hüjén jön ki, de elég kicsik a melleim és hallottam arról h állitólag van valami torna gyakorlat amitől jobban fog nőlni! nem hallott valaki erről? vagy ha nem is tornát,de valamit nem tudtok ami segitene a problémámban?2013. máj. 29. 18:45
1/3 dirtboy válasza:
mell műtét vagy durván elhízás
nincs mell növelő gyakorlat,ha lenne minden nő csinálná,amiről hallottál az valami kamu sz ar,lehet a kiskegyedben olvastad
2/3 A kérdező kommentje:
nem olvastam,tv-ben hallottam. és valahogy ugy hizni h ne hasra meg combra menjen hanem mellre?
2013. máj. 29. 18:51
3/3 dirtboy válasza:
ha te megtudod beszélni a testeddel hogy hová pakolja le a zsírt akkor lehetséges,egyéb ként nem tudom hogy képzelted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!