Rosszul teszem ha így edzek?
Hétfő mell, Kedd: hát bicepsz, szerda: váll tripepsz, csütörtök láb, has
És akkor pénteken egy bicepsz tricepsz edzés.
Mit gondoltok?
A gond az, hogy a bicepszemben valamiért sosincs másnap izomláz, pedig nagyon keményen edzek rá ráadásul szabályosan.. Miért lehet ez?
Nem kötelező ám összehugyozni magad az izomláztól...nem jelent semmit,ha keményen szabályosan edzed az elég.
Egy héten 1x!!!!
rosszul teszed igen
bicepszben nem nagyon szokott lenni izomláz,azt minden nap használod sokat,az nem olyan mint pl a mell aminél könnyű izomlázat elérni,kezdőknél szokott még bicepszben izomláz lenni,haladóknál már nem vagy csak kicsi de az is gyorsan elmúlik.
Szerintem sem kell kétszer bicepszezned, viszont én elvenném a hát mellől, mert a hátedzéskor kap stimulációt, és akkor nem 100%-os a bicepszedzés. Felcserélheted a tricepsszel, ha gondolod.
Az megint más kérdés, hogy én egy szimpla mellezés miatt nem mennék le edzeni, de ez már a te dolgod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!