Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » KOsarazom, lány vagyok 17...

KOsarazom, lány vagyok 17 évesés egy hónapig mindennapi kondi mellet szeretnék fehérje port szedni/inni. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
KOsarazom és nyáron EB lesz, addígra szeretnék még egy kis izmot magamra szedni, vagy legalább hogy erősebbnek tűnjek(benti poszton vagyok) , szerintetek felesleges 1 hónapig szednem?? Így sem vagyok gyenge, kicsit szeretnék cska erősödni, de természetesen mindennapi kondi és futó program mellett:)

2013. jún. 1. 16:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Már egyszer írtam, hogy van magyarázatom a gépelési hibákra, de sebaj. Jó nagy paraszt vagy aki csak ebbe tud belekötni. Érvelni semmit. Nulla vagy:D
2013. jún. 4. 20:28
 22/30 anonim ***** válasza:

"Erősen vitatandó állítás."

Linkeltem egy oldalt ahol leírta az igazamat. Mire? Amikor azt írtam, hogy van fontosabb dolog. Erre írtad, hogy vitatandó. Na de megmagyarázod, hogy csak is én vagyok a hülye aki kitalálja. Tudod ki vagy? Egy csicska:D Igazat írtam amibe belekötöttél és állításom felmutattam aztán mentegetőzöl, hogy nem mondtál ilyet meg olyat? GyökérXD

2013. jún. 4. 20:32
 23/30 anonim ***** válasza:

- ez nem gépelési hiba

- mondtad, hogy van magyarázatod, de nem mondtad meg, mi az

- arra meg aztán végképp nincs mentséged, hogy nem tudod megkülönböztetni az abszolútot a relatívtól

ringasd csak magad abba a hitbe, hogy te vagy az okos, mi meg a hülyék. nekem mindegy. igazából csak magaddal szúrsz ki.

2013. jún. 4. 20:33
 24/30 anonim ***** válasza:
Az atya Isten megmondta neked, hogy nem gépelési hiba. Akkor mi a fene?XD Optikai csalódás?:D Ezt a balekot.... És igen is volt rá magyarázatom, de ilyen s*ggeknek nem tartozom semmiféle magyarázattal és pont. Még mindig rám vagy szállva és nem a kérdésre válaszolsz. B@szhatnákod van? Keress nőt.
2013. jún. 4. 20:36
 25/30 anonim ***** válasza:

De ha nem tartozol, miért hozod fel, hogy van? :D Azzal tartozol? :D

amúgy most komolyan, hány éves vagy?

2013. jún. 4. 20:40
 26/30 anonim ***** válasza:
Mert talán te nyagatsz ezzel? Milyen egy lúzer lehetsz te... Na csá. Nem érdekelnek ezek a hülyeségek. Amit kellett azt elmondtam. Te pedig menj feszíts a görbe tükörben.
2013. jún. 4. 20:42
 27/30 anonim ***** válasza:

Pedig azt hittem, ez már tényleg nem lehet túl nehéz kérdés...

mindegy, csak, hogy tudd, sokan röhögnek most rajtad (:

2013. jún. 4. 20:46
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem látjátok ez a Cleverbot! A cleverbot gyik felhasználó lett! Szenzációs!
2013. jún. 4. 22:41
 29/30 anonim válasza:

Edzeni sosem felesleges, de fontos hogy időt hagyj az izmaidnak a regenerálódásra. Tulajdonképpen az izomnövekedéshez három dolog szükséges: Edzés -> megfelelő FEHÉRJÉBEN gazdag tápanyag -> és pihenés. Nah jó, a vitaminok sem mellékesek, nem vagyok valami nagy vitaminszakértő, hogy mi mire jó, de biztos nem árt ha szeded őket. ;) Ajánlom a Scitech multipro-t (tessék rákeresni a neten, a már említett shop.bulider oldalon meg is lehet rendelni.) Ez egy multivitamin pakk, kb 5-6 ezer forint. Megéri.

Ami a proteint illeti, tapasztalatból mondom hogy nőni nem lehet tőle - legalábbis nem úgy, mint a tömegnövelőktől. A protein arra jó, hogy tápanyaggal lássa el a fáradt izmaidat, nem pedig arra, hogy duplájára növessze őket. :-) A félreértések elkerülése végett sem a tojásban (nyers vagy főtt), sem pedig a tejben nincs annyi fehérje, amennyire ilyenkor az izmoknak szükségük van, és a különféle húskészítmények fogyasztása sem felel meg ennek a célnak. Gondoljuk csak el, mennyi csirkemellet kellene megennünk ahhoz, hogy kiváltsunk vele egy adag gyorsan felszívódó protein turmixot? Hozzátenném, a protein turmix nem váltja ki a kajálást, nyugodtan egyél mellette amennyit csak szoktál. Zárójelesen, az utolsó szó jogán: Ha protein port vásárolsz, csak jó minőségűt vegyél, és hiába írják rá a dobozára hogy tejjel is fogyasztható, proteint csakis VÍZZEL szabad keverni, mert így nem adódik hozzá felesleges zsír + egyéb a tejben megtalálható haszontalan, és a fehérje gyors felszívódását nehezítő adalék.

Remélem segítettem, a legjobbakat:

Egy gyúrós manus

2013. jún. 9. 01:23
 30/30 anonim válasza:
szerintem felesleges, sima kondizással is lehet annyit erősödni, plusz a helyedben vigyáznék arra, hogy ne szedjel fel tul sok felesleges kilót, mert a végén még problémáid lesznek a térdeddel...
2013. jún. 23. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!