KOsarazom, lány vagyok 17 évesés egy hónapig mindennapi kondi mellet szeretnék fehérje port szedni/inni. Jó ötlet?
"Erősen vitatandó állítás."
Linkeltem egy oldalt ahol leírta az igazamat. Mire? Amikor azt írtam, hogy van fontosabb dolog. Erre írtad, hogy vitatandó. Na de megmagyarázod, hogy csak is én vagyok a hülye aki kitalálja. Tudod ki vagy? Egy csicska:D Igazat írtam amibe belekötöttél és állításom felmutattam aztán mentegetőzöl, hogy nem mondtál ilyet meg olyat? GyökérXD
- ez nem gépelési hiba
- mondtad, hogy van magyarázatod, de nem mondtad meg, mi az
- arra meg aztán végképp nincs mentséged, hogy nem tudod megkülönböztetni az abszolútot a relatívtól
ringasd csak magad abba a hitbe, hogy te vagy az okos, mi meg a hülyék. nekem mindegy. igazából csak magaddal szúrsz ki.
De ha nem tartozol, miért hozod fel, hogy van? :D Azzal tartozol? :D
amúgy most komolyan, hány éves vagy?
Pedig azt hittem, ez már tényleg nem lehet túl nehéz kérdés...
mindegy, csak, hogy tudd, sokan röhögnek most rajtad (:
Edzeni sosem felesleges, de fontos hogy időt hagyj az izmaidnak a regenerálódásra. Tulajdonképpen az izomnövekedéshez három dolog szükséges: Edzés -> megfelelő FEHÉRJÉBEN gazdag tápanyag -> és pihenés. Nah jó, a vitaminok sem mellékesek, nem vagyok valami nagy vitaminszakértő, hogy mi mire jó, de biztos nem árt ha szeded őket. ;) Ajánlom a Scitech multipro-t (tessék rákeresni a neten, a már említett shop.bulider oldalon meg is lehet rendelni.) Ez egy multivitamin pakk, kb 5-6 ezer forint. Megéri.
Ami a proteint illeti, tapasztalatból mondom hogy nőni nem lehet tőle - legalábbis nem úgy, mint a tömegnövelőktől. A protein arra jó, hogy tápanyaggal lássa el a fáradt izmaidat, nem pedig arra, hogy duplájára növessze őket. :-) A félreértések elkerülése végett sem a tojásban (nyers vagy főtt), sem pedig a tejben nincs annyi fehérje, amennyire ilyenkor az izmoknak szükségük van, és a különféle húskészítmények fogyasztása sem felel meg ennek a célnak. Gondoljuk csak el, mennyi csirkemellet kellene megennünk ahhoz, hogy kiváltsunk vele egy adag gyorsan felszívódó protein turmixot? Hozzátenném, a protein turmix nem váltja ki a kajálást, nyugodtan egyél mellette amennyit csak szoktál. Zárójelesen, az utolsó szó jogán: Ha protein port vásárolsz, csak jó minőségűt vegyél, és hiába írják rá a dobozára hogy tejjel is fogyasztható, proteint csakis VÍZZEL szabad keverni, mert így nem adódik hozzá felesleges zsír + egyéb a tejben megtalálható haszontalan, és a fehérje gyors felszívódását nehezítő adalék.
Remélem segítettem, a legjobbakat:
Egy gyúrós manus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!