Milyen példák vannak a fehérjék szerkezetének megváltozására a mindennapi életből (az alábbiakon kívül)?
Figyelt kérdés
Ezeket tudom sorolni:
-tojás-és hússütés
-tojást felverjük habnak
(-valakinek nagyon magas láza van)
Valakinek valami ötlet még ezeken kívül?
Tudom, hogy van, de nem tudok többet mondani.
2012. ápr. 5. 16:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!