Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » KOsarazom, lány vagyok 17...

KOsarazom, lány vagyok 17 évesés egy hónapig mindennapi kondi mellet szeretnék fehérje port szedni/inni. Jó ötlet?

Figyelt kérdés
KOsarazom és nyáron EB lesz, addígra szeretnék még egy kis izmot magamra szedni, vagy legalább hogy erősebbnek tűnjek(benti poszton vagyok) , szerintetek felesleges 1 hónapig szednem?? Így sem vagyok gyenge, kicsit szeretnék cska erősödni, de természetesen mindennapi kondi és futó program mellett:)

2013. jún. 1. 16:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
A "magnézium nem fontosabb, mint", és a "nem kell" nem ugyanazt jelenti, tehát nem azt mondtam, amit te hiszel. A többit már nem kommentálom, marha hiteltelen vagy :D
2013. jún. 2. 22:06
 12/30 anonim ***** válasza:

"Erősen vitatandó állítás."

Ezt írtad, de még se vitatod meg hanem kioktatsz.

2013. jún. 2. 22:19
 13/30 anonim ***** válasza:

"Fehérje nélkül nincs izmod. Fehérje nélkül meghalsz. Kb mintha azt mondanád, hogy van fontosabb dolog is az oxigénnél."

LOL. Hol írtam hogy nincs szükségünk fehérjére?XD Te elmebeteg vagy:D Fehérjét csak porban lehet bevinni?XD Sehol nem írtam, hogy nem kell fehérje! Látszik, hogy kötekedni jársz fel, de a bambaságod határtalan;)

2013. jún. 2. 22:21
 14/30 anonim ***** válasza:
Mert úgy látszik, fogalmad nincs, mit jelent az a szó, hogy vitatandó :D
2013. jún. 2. 22:26
 15/30 anonim ***** válasza:

"ezért neked a magnézium többet ér mint a fehérje"

"Egy sportolónak vannak fontosabb dologok is mint a fehérje."

Segíts már légyszíves, melyik szó jelenti, hogy fehérjeporról beszélsz? Fogalmazni majd megtanulok helyetted.

Mit okoskodsz amikor abszolút nem értesz hozzá?

De folytasd nyugodtan kérlek, nagyon jókat röhögök és szerintem nem vagyok egyedül :)

2013. jún. 2. 22:41
 16/30 anonim ***** válasza:

Két töketlen kis gyerekkel van dolgom akik okoskodni jöttek fel, de a baj, hogy egyetlen egy értelmes dolgot se mondtak. A kérdezőnek nem segítetek hanem összezavarjátok és megtévesztitek!

A vita meg itt eldölt (ajánlom a magnézium és DNS részét):

[link]

Hogy a fehérjéről is beszéljünk:

[link]

Orvostudománynak ellentmondásba kezdtek és én erre csak gratulálni tudok. Nagy koponyák lehettek, ha már őket is kioktatjátok. A helyesírásba legalább beletudtok kötni;) Két idióta röhög rajtam? Csak tessék. A bambaságotok többre úgy sem visz benneteket:D

2013. jún. 4. 20:04
 17/30 anonim ***** válasza:
Azért ne csak a magnézium és DNS részét olvassátok el, mert felete is van lényeg.
2013. jún. 4. 20:07
 18/30 anonim ***** válasza:

Gratulálok :DDD

Neked nem magyar az anyanyelved, ugye?

2013. jún. 4. 20:11
 19/30 anonim ***** válasza:
Hát neked meg nem az IQ az erősséged ugye?;)
2013. jún. 4. 20:16
 20/30 anonim ***** válasza:

Mondja ezt az, aki értelmes magyar mondatokat sem bír összehozni :D Mr. ""Többet összetételt fog tartalmazni vagyis teljes értékűvé válnak."

Te tuti valami funkcionális analfabéta vagy, ami nem lenne baj, csak szomorú, hogy ilyen emberek szabadlábon mászkálhatnak, és azt hihetik, joguk van kiosztani bárkit is. Szóval öcsike, amíg az értelmi képességeid nem érik el egy hatéves szintjét, inkább ne menj fel az internetre. Olyan szinten vagy ostoba, hogy előbb írni meg olvasni kellene megtanítani, nem részletkérdésekkel foglalkozni, hogy kell-e magnézium. (amit soha senki nem mondott, hogy nem kell, te kitaláltad, hogy igen, és most vitázol magaddal)

Esetleg kérj meg egy írástudó embert, hogy értelmezze, amit leírtam. Nem vagyok kiképezve, hogy fogyatékosokkal foglalkozzak, bocs.

2013. jún. 4. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!