Testalkat meghatározza az edzés formáját? Bővebben lent
178 centi, 75 kiló vagyok és ektomorf testalkat.
Mindig is vonzottak a strongman edzések. És azt szeretném megkérdezni, hogy ez a genetika, ami nekem van gátat szab ennek?
Úgy értem hogy bölcsebb testépítő jellegű edzéseket végezni, mintsem strongman edzéseket?
a csontozatomon látszik. pl. hogy a csuklóm olyan vékony, mint egy nőnek.
de már edzek egy ideje és tömegelek, azért nem vagyok olyan vékony.
a riport közepe felé említi az összefüggést-
végigolvastam a cikket. konkrétan melyik részére gondolsz? arra hogy lassabban végzett gyakorlatok jobban növelik a stimulációt?
vagy az hogy nem mindenkinek olyan a testfelépítése, hogy erősportokat végezzen?
Ennyi szenvedés után mit gondolsz, miért pont veled fordult elő ez a szerencsétlenség?
Azóta rájöttem, hogy az én gerincem eleve alkalmatlan az extrém terhelésre. Egyszerűen a struktúrája olyan, ami nem teszti lehetővé az erősportok erőltetését.
de a képein látszik is,hogy ektomorf leginkább,főleg a csukló,térd,boka vastagságon szerintem,amellett,hogy mezo is van benne persze.
pont ilyen testalkat vagyok! (csak persze fele ennyi izommal...)
akkor a nagy sérüléseket elkerülendő maradjak a kisebb súlyoknál és mást változtassak, hogy meglegyen a megfelelő izomstimuláció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!