Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit rontok el a kondizásban?

Mit rontok el a kondizásban?

Figyelt kérdés

Már nem kezdő vagyok, de mégse vagyok túl erős/izmos. Étrendem van, mellé iszok proteinturmixot kiegészítésként. Már majdnem 1,5 éve járok. Az edzés szerintem rendben van, mert mindig van durva izomlázam edzések után. De az eredmény elmarad... Aludni is szoktam hétköznap kb 7 orat, hétvégén 9-et. Most keresem, hogy mivel lehetne mégis nagyobb eredményt elérni.

Én mindenre 4 feladatbot csinálok. És kb 4x8-at. De mondjuk (bicepsz) kalapácsból 4x10-12-őt.

Hallom, hogy valaki 2 hónap után kinyomja a 85-öt, én most is kb 72-őt tudom... Kb már 2 hónapja nem fejlődök igazán semmiből. Nem értem mi van. Hetente 3x járok. 16/f

Már először is olyannal mentem le a terembe, aki régóta jár. Szóval a gyakorlatokat jól végzem.

2013. máj. 30. 18:08
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Reggelente multivitamint is szedek.
2013. máj. 30. 18:12
 2/12 *Endii* ***** válasza:
100%

Én pedig mégis az étrendre gyanakszom. Leírnád a kajádat, és hogy miből mennyi egy napi beviteled?

Ill.: az edzés is lehet a ludas, remélem nem másfél éve ugyanaz az edzésprogramod. Változtatod a gyakorlatokat, azok sorrendjét, tehát változatosak az edzéseid?

Ez is lehet akár.

2013. máj. 30. 18:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Talán azt cseszem el, hogy minden szériánál ugyanazt a súlyt hagyom rajta.
2013. máj. 30. 18:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen tavaly januártól nyárig toltam egyet, utána azt decemberig. És most egy másikat januártól, most nyáron valtok megint. Heti 4-et tervezek.
2013. máj. 30. 18:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Reggelire általában zabpehely tejjel. Tízórai teljes kiorlesu kenyérbe csirkemellsonka, sajt, zöldségek. Ebedre pontosan nem tudom, hogy mennyi de elég sok csirke meg rizs. Vacsora megint teljes kiorlesu kenyérbe csirkemellsonka. Néha eszek halat is.szoktam babot, gombát... Proteinturmixot csak edzés után szoktam inni és vízzel.
2013. máj. 30. 18:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Eszek legalább naponta gyümölcsöt.
2013. máj. 30. 18:21
 7/12 A kérdező kommentje:
És pontosan nem tudom, hogy mennyit essék, de szerintem elég sokat :D.
2013. máj. 30. 18:23
 8/12 A kérdező kommentje:
*eszek
 9/12 anonim ***** válasza:
Többet kéne enni, 2,5-3 óránként enni kéne, növeld a mennyiséget!
 10/12 A kérdező kommentje:
Oké nyáron úgyis fogok magamnak kaját csinálni, sok időm lesz
2013. máj. 30. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!