Ezek a fajta fehérjék jók?
Nekem nem tűntek rossznak: [link]
Kapásból a legelső, a 100% Beef Protein nagyon felkeltette az érdeklődésem, mivel 25 grammjában 24,4 gramm fehérje van, ami elképesztő (már ha igaz).
nem kell hatalmas szakértelem
beef protein amino profilja: L-Alanin-9,21g, L-Arginin-7,39g, Aszparaginsav-5,78g,L-Cistein-0,078g, Glutaminsav-10,48g, Glicin-24g, L-Histidin-0,56g, L-Izoleucin-1,23g, L-leucin-3g, L-Lizin-3,86g, L-Methionin-0,81g, L-Fenilalanin-2,5g, L-Prolin-12,29g, L-Serin-2,79g, L-Threonin-1,55g, L-Triptophan-0,61g, L-Tirozin-0,52g, L-Valin-2,52g
más beef proteinek is hasonlóval rendelkeznek
Wikipédia, zselatin amino profil:
glicin 21%
prolin 12%
hidroxiprolin 12%
glutaminsav 10%
alanin 9%
arginin 8%
aszparaginsav 6%
lizin 4%
szerin 4%
leucin 3%
valin 2%
fenil-alanin 2%
treonin 2%
izoleucin 1%
hidroxi-lizin 1%
metionin és hisztidin <1%
tirozin < 0,5%
hasonló? ;)
Ezt a marha témát már sokszor kielemeztem. Nincs sehol bizonyíték rá, mert a gyátók nem nyilatkoznak.....
A Carnivor még csak a protein aminoprofilját sem mutatja meg, amiből azonnal lehetne következtetni , hogy mi is valójában.
A Still már oktondi volt ezen a téren, mert már is látható, hogy valószínűleg hidrolizált kollagén.
Egyébként ha már stillnél tartunk jók, de a Myprotein több esetben olcsóbb alternatíva.
Ha nézzük, hogy pl. a glutmain 1kg-os 6.990Ft-ért az L-leucin 1kg-os 8.900Ft-ért vagy a natúr WPC80 akár 16.100Ft-ért is megvásárolható. És akkor még lehetne sorolni. De szerintem még az izolátum is olcsóbb a myprotein verzióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!