Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rossz genetika? (kép)

Rossz genetika? (kép)

Figyelt kérdés

Hello!

A kérdésem az lenne hogy szerintetek rossz genetikával rendelkezem? Én úgy érzem hogy teljesen alkalmatlan vagyok a "testépités"-re. Természetesen nem profi szintekre akarom emelni, csak hogy ki nézzek úgy mint egy ember, férfi. Aktívan még nem edzettem mindig 1-2-3 hónapig csináltam, aztán feladtam mondván hogy a csontozatomon nem tudok válltoztatni, a vállam irreálisan keskeny a csípőm túl széles, a karjaim túl hosszúak, a nyakam akár egy zsiráfé. Mit gondoltok valóban rossz a genetikám vagy csak én látom ennyire vészesnek? Illetve érdemes-e foglalkoznom az edzéssel vagy ez a test menthetetlen? A válaszotokat előre is köszönöm! 21/F

[link]

2013. máj. 25. 19:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem igazán hajlok a boksz felé, izmot és tömeget szeretnék fel szedni hogy "nagy" legyek.

Nem szeretnék koxolni:D

Amúgy ezért vannak kétségeim. A képen is látható hogy az illető foglalkozott a testével, de csórikám a keskeny vállának köszönhetően nem néz ki úgy mint aki régóta gyúr. Ruhában meg nem is látszana rajta szerintem. Ettől félek én is, hogy időt/pénzt fektetnék bele és éves munka után ilyen "röhejesen" látszana csak meg.

2013. máj. 26. 13:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is sz@r genetikám van, mégis lett egy viszonylag elfogadható közepes forma. Szóval eddz csak keményen mindenképpen megéri.
2013. máj. 26. 13:18
 13/13 dirtboy ***** válasza:
az még semmi mikor nem látszik ruhában nagyon,az az ütős mikor valamiért abba kell hagyni és elveszítesz mindent.
2013. máj. 26. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!