Rossz genetika? (kép)
Hello!
A kérdésem az lenne hogy szerintetek rossz genetikával rendelkezem? Én úgy érzem hogy teljesen alkalmatlan vagyok a "testépités"-re. Természetesen nem profi szintekre akarom emelni, csak hogy ki nézzek úgy mint egy ember, férfi. Aktívan még nem edzettem mindig 1-2-3 hónapig csináltam, aztán feladtam mondván hogy a csontozatomon nem tudok válltoztatni, a vállam irreálisan keskeny a csípőm túl széles, a karjaim túl hosszúak, a nyakam akár egy zsiráfé. Mit gondoltok valóban rossz a genetikám vagy csak én látom ennyire vészesnek? Illetve érdemes-e foglalkoznom az edzéssel vagy ez a test menthetetlen? A válaszotokat előre is köszönöm! 21/F
Kell étrend és minden jó lesz.
Senki se úgy kezdte,hogy izmos volt.
Képzeld el,ha ilyen egyszerű lenne nagynak lenni,akkor mindenki ilyen lenne!
KITARTÁS !!!
Köszönöm a válaszokat!
Nem az izomzattal van a gond, mert az még nincs:P Hanem a genetikával (legalábbis szerintem, keskeny váll, széles csipő, vékony csontozat, hosszú karok) Ezért is adtam fel mindig mert nem tudom mit lehetne ki hozni egy ilyen alap-ból mint amivel én rendelkezem, illetve nem is tudom pontosan hogy milyen genetikával rendelkezem hogy ez még elmegy az átlagos tartományba, vagy valóban rossz ahogy én látom. Tulajdonképpen ez is volna a kérdés.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Zyzz története igen inspiráló. Viszont ha jól látom neki semmi gond nem volt a genetikájával. Széles vállak, keskeny csípő, annyi hogy nagyon vékony volt. ( Félre értés ne essék, minden tiszteletemet ki érdemelte azért amit véghez vitt)Minden esetre, igazatok lehet. Hátrányomra nem vállhat ha edzek csak kérdés mennyire lesz ez szembe tűnő. Mert leginkább engem is azok a dolgok zavarnak amiket Zyzz is felsorolt az interjú elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!