Megfelelő ez az étrend illetve edzés?
Izmosodni szeretnék, ehhez a következő étrendet képzeltem el:
Reggeli:
30 dkg zabpehelyből vízzel zabkását készítek, ehhez valami gyümölcs és egy kevés fahéj
Tízórai:
gyümölcs
Ebéd:
Általában csirkemellet eszek (200-250 g) heti 4-szer, hozzá köretnek vagy nyers zöldséget vagy párolt illetve főtt zöldséget. A maradék három napon, a hús helyett tojást illetve sajtot eszek.
Ebéd után egy kávé, kevés tejjel, cukor nélkül.
Uzsonna: Scitec 100% Whey Protein Professional vízzel
(edzés után iszom egyből)
Vacsora: 150 gramm túró natúr joghurttal vagy cottage cheese zöldségekkel.
Heti 5-ször járok konditerembe, 45 perc aerob és 45 perc súlyzós edzést végzek. A súlyzós edzést úgy szoktam elosztani:
1 nap. Vádli - Comb - Fenék
2 nap. Mell - Váll
3 nap. Vádli - Comb - Fenék
4 nap. Hát - Kar
Hasazni minden nap szoktam. Az ötödik napon pedig általában mindenre edzek egy keveset.
Ez így megfelelő? Min kéne még változtatnom?
18/L 48kg/165 cm
Én reggel is tennék proteint a zabhoz. A húst azt el kellene osztani jobban, nem ebédre bevágni 250grammot.
Edzés után a protein mellé kellene gyors ch is, pl dextróz, ha izomnövelés a cél. És ez után is kell 40-50 percre szilárd kaja, ch is legyen benne.
Edzés: ha keményen lábazol, akkor heti egy is elég. Plusz 5. nap nem is kell, hogy utoljára mindenre edz, mivel ezzel a regenerálódást vágod gallyra. Akkor oszd el 5 napra inkább az izomcsoportokat, ha van 5 napod edzeni.
Szerintem.:)
Ha az ebéd 250 grammot szétszedem úgy hogy mondjuk 150 ebédre, 100 pedig vacsorára az megfelelő? Zabkásához is rakok egy kis proteint :) Valamint szerzek be dextrózt is.
Az edzést szerinted hogyan kéne elosztanom 5 napra? Ha 5. nap pl.:csak aerob edzést csinálok az megfelel? Köszönöm az eddigi segítséget! :)
Ha 5 napost akarsz, akkor szedd szét a hát és karedzést.
A váll is mehet külön a melltől és aerob mehet ezek után.
De inkább legyen 4 súlyzós : 1. Mell-váll, 2.láb (ebben van a fenék is), 3. nap hát, 4. nap kar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!