Mi a teendő ha már nem tudok emelni a súlyon?
Figyelt kérdés
Kb.2 hónapja ugyan azzal a súllyal nyomok fekve :D úgy tűnik nagyon lelassult a fejlődésem ,szóval nem tudom tovább emelni a súlyt fekvenyomás-nál, mit csináltok ilyenkor hogy ne akadjatok meg,más izmoknál tudok más gyakorlatot csinálni de fekvenyomás az annyira alap és már olyan rég csinálom hogy kihagyni nem akarom2013. máj. 22. 16:55
1/15 anonim válasza:
Variáld mindig az edzést. Egyik héten sima széria legyen azonos súllyal, másik héten pedig piramis. Ne mindig sima fekvenyomással kezd, mehet első gyakorlatnak néha egykezesekkel nyomás döntött padon.
2/15 A kérdező kommentje:
és ha azzal kezdem amit írtál akkor utána menjen a fekvenyomás vagy az akkor már nem is kell?
2013. máj. 22. 17:06
3/15 anonim válasza:
4/15 A kérdező kommentje:
egy héten egyszer edzem és 3 napos az edzéstervem,eddig 3 gyakorlatot csináltam mellre fekvenyomás,fekvenyomás döntött padon,tárogatás 4,4,3 as sorozatokkal és kb 6-8 as ismétlés számmal ,a tárogatást cserélgetni szoktam áthúzással hetente
2013. máj. 22. 17:16
5/15 A kérdező kommentje:
nem lenne elég mondjuk ha lentebb veszem a súlyt és növelem az ismétlésszámot?6-8 ról 10-12 re?
2013. máj. 22. 17:17
6/15 anonim válasza:
Ez okés, akkor annyi a teendő, hogy priamisban felmész nagy súlyokra is, amivel már csak 3-4 nyomás megy és néha döntött padon kezdesz. Tehát legyen változatos az edzésed.
7/15 A kérdező kommentje:
jó akkor megpróbálom a piramist,ha most pl 86kg val megy 6-8 ism akkor a piramis nállam kb hogyan épül fel?:D 4 sorozatban?5kg val emelni?mondjuk 85 90 95 90
2013. máj. 22. 17:21
8/15 anonim válasza:
Én durvábban mennék fel: 85-95-105 (vagy 100) majd vissza pl 80-ra és abba még amennyi megy.
9/15 A kérdező kommentje:
pfff :D hát megpróbálom max ha nem megy majd lentebb veszem, és a csúcson ami itt pl. a 105kg akkor ebből elég ha 3-4 megy?
2013. máj. 22. 17:28
10/15 A kérdező kommentje:
jah és minden gyakorlatot piramisban csináljak vagy csak ezt?
2013. máj. 22. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!