Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő az amíg leadom a...

Mennyi idő az amíg leadom a felesleget és kigyúrom a hasamat is?

Figyelt kérdés
Nyáron megyünk egy tengerhez nyaralni és ez nagyon fel spanolt és nagyon szeretnék kockás hasat. Most az a helyzet hogy ha befeszítem akkor kemény eléggé de van rajta felesleg. Ha futok minden nap ( vagy minden 2 naponta) 20 percet akkor lehet valami? Miután vége a sulinak akkor elkezdek "nem enni" és minden nap csinálok már most is 100 hasprést (tudom nem sok 1 napra...) És így kb mennyi idő lehet a kocka has kialakítása? Valamint ha gyúrok most hasra attól még izmosodhat hogy rajta van a felesleg? Köszi a választ! :D Ja és kb. 170 magas 68kg vagyok.

2013. máj. 20. 12:43
1 2
 1/11 Csonti95 xD ***** válasza:

Ha olyan egyszerű lenne, ahogy te elképzeled, mindenkinek látszana a 8 kockája :D

20 perc futás nem elég. 30-40 perc után kezdődik a zsírégetés, szóval fuss 35-45 percet!

Minden egyéb hasgyakorlat mehet, de semmit nem kell túlzásba vinni.

Majd akkor lesz kockád ha a felesleg úgy 0%ra csökken.

2013. máj. 20. 13:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Elkezdesz nem enni? Akkor az anyagcserét is lelassítod, izmot is vesztesz. Szálkásító diéta kell, magad fehérjebevitellel, alacsony ch-val. Heti 3-4 erősítő edzés elég és menjen mellé legalább ennyi aerob edzés is. Pl kocogás, bicaj, alkalmanként 40-50 perc, 130-as pulzus alatt.
2013. máj. 20. 13:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Huh hát értem :SS És milyen az a szálkásító diéta??
2013. máj. 20. 13:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch). 

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek. 

ezekből kellene összerakni az étrendet: 

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. 

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség. 

zsír: omega3, lenmagolaj. 

Itt találsz étrendeket is:  [link]

2013. máj. 20. 13:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a részletes választ!! És még annyit hogy múltkor a Hervis-ben láttam olyat hogy szálkásító tabletta. Az jó lehet erre a célra? Vegyek olyat?
2013. máj. 20. 13:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Elég lenne edzés előtt fél órával 2g L-karnitin.
2013. máj. 20. 13:41
 7/11 A kérdező kommentje:
És az mi? Hol lehet kapni?
2013. máj. 20. 13:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Rengeteg helyen van, pl Hervis-ben is van Biotech L-karnitin.

Vagy Scitec, Biotech boltban. Egy aminosavszármazék, ami segít a zsírok mobilizálásában. De ne erre kattanj rá, az étrend a fontos.

2013. máj. 20. 13:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Rendben! :D És még annyit hogy ezt ki adják nekem 15 évesen? Pl. a Hervis-ben?
2013. máj. 20. 14:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, ez csak aminosav, sima tápkieg, nem kox.:)
2013. máj. 20. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!