Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám leadni a hasamró...

Hogyan tudnám leadni a hasamról a felesleget ha élsportoló vagyok?

Figyelt kérdés
kiskoromban még kézilabdáztam és akkor felszedtem a hasamra rengeteg felesleget. ez volt 6 éve, de azóta rajtam maradt. a heti 10 edzés amit végzek az nem olyan, hogy csökkenti. néztem már rengeteg diétát amivel lehene csak az a baj, hogy nekem nem elég ha pl. heti egyszer eszek tésztát. nem bírok ki úgy egy edzést ha nem eszek rendesen. nem zsírosra gondolok de olyan ami energiát ad. kérlek segítsetek mert nagyon zavar.
2013. ápr. 23. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Pedig neked ez kell:

Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

2013. ápr. 23. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
ha élsportoló lennél, nem tennél fel ilyen kérdést.
2013. ápr. 23. 20:21
 3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy íjászatban élsportoló. :D
2013. ápr. 23. 23:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm, megpróbálom bevinni az étrendembe úgy gondolom fokozatosan. Második, HA te meg értelmes lennél akkor nagyobb beszólást szült volna az agyad...
2013. ápr. 24. 18:29
 5/8 anonim válasza:
Baz.meg, kérdező, még te szólogatsz be, csak az igazságot írták. Elég sokat képzelsz magadról, méghogy élsportoló... Álmodban.
2013. ápr. 24. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:
nem beszólásnak szántam, pusztán közöltem egy tényt.
2013. ápr. 24. 21:00
 7/8 A kérdező kommentje:
oké bevallom hülyeség volt ez a kommentem bocsánat. de te névtelenül, hogy én milyen vagyok kicsit increbidilis... de te tudod :)
2013. ápr. 24. 21:12
 8/8 A kérdező kommentje:
*incredibilis
2013. ápr. 24. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!