Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a hasamról...

Hogyan tudnám a hasamról "leszárítani" azt a kis felesleget?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég szikár vagyok, 186cm/75kg, így szerencsére a hasam is elég kockás, viszont van rajta alul egy kis felesleg ami nagyon zavar. Hogyan tudnám azt eltüntetni? Nem szerekre, bogyókra gondolok, naturban edzek, Street Workout-ozok, de sehogyan sem tudom eltüntetni onnan azt a kevés felesleget. Futok minden nap, de hiába... Esetleg valami ötlet? Köszönöm!

2013. ápr. 10. 11:52
 1/4 LTK válasza:
lehet érdemes lenne lábemelésekkel próbálkozni hogy azt a területet átmozgasd. megdolgoztatod a hasi részt, fokozott keringés, jobb véráram azon a területen elősegítheti annak a feleslegnek az eltüntetését
2013. ápr. 10. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Kellene szálkásító diéta is, nem elég az edzés.
2013. ápr. 10. 12:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem! Lehet hogy hülye kérdés lesz, de nem igen vagyok jártas ebben a diétázós dologban: Ugye ettől a szálkásító diétától nem fogok fogyni az izmomból? Mert igazából egy deka felesleg sincs rajtam azon a picin kívül, és szálkás izomzatú is vagyok, de eléggé vékony, és fél kilót is nagyon nagyon nehezen tudok felszedni, így azt nem akarom fogyjak bárhonnan is az izmomból. Ne haragudjatok ha hülye a kérdés.
2013. ápr. 10. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem fogysz izomból, ha jól csinálod. Magas fehérjebevitel kell (3g x testtömegkg) és alacsonyabb szénhidrátbevitel.
2013. ápr. 10. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!