Hogyan adjam le a csipőmről a felesleget?
Figyelt kérdés
Sziasztok 157cm magas vagyok 50 kg és a csípőmön és a hasamon van egy kis felesleg. Időm ninvs konditerembe járni milyen gyakorlatokkal lehetne ezt leadni?
18\L
2013. febr. 17. 23:21
1/3 NagyonGonosz válasza:
Szálkásító diéta és aerob edzések. Amúgy szerintem már most is kevés izom lehet rajtad, ha így is zsíros vagy szóval ha jól akarsz kinézni tömegelni kéne előbb anélkül nem lesze kerek, formás.
2/3 anonim válasza:
Mivel nincs helyi zsírégetés, így nincsenek helyi fogyasztó gyakorlatok sem. Nem lehet kizárólagosan az óhajtott helyekről fogyni. Tehát szálkásító diéta és aerob edzések is kellenek, persze mehet mellé erősítő edzés, pl hasprés, lábemelés, guggolás, kitörés, stb, de nem ettől és nem onnan megy le a zsír, amire edzel, hanem mindenhonnan lesz fogyás.
3/3 anonim válasza:
Így van, megerősíteni tudlak. HELYI ZSÍRÉGETÉS NINCS.
Ez sajnos nem olyan hogy csak innen és innen akarok fogyni. Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogsz.
Különben szálkásító diéta+aerob edzés kell hozzá, előttem Montez meg már írt gyakorlatokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!