Étrend kérdés, többi lent!?
Egy másik kérdésnél volt vita arról, hogy egyszerre hány g fehérjét képes megemészteni a szervezet, mi az igazság?
86kg vagyok, tömegnövelő étrendem igy néz ki:
reggel 100g zab 25g protein turmix.
napkozben 3 étkezés (kiegésziteskent:kulfoldon elek, csirkemell proteintartalmara itt 19,4g van irva, nem 24!)
szoval 700g csirkemell 3 felé elosztva, 500g rizs 3 felé elosztva, igy van három étkezésem napkozben, egyenként kb 230g csirkemell, 170g rizs. Baj ez ha letolom 3 étkezés alatt? Lusta vagyok többször sütni,enni :D 3-4orankent eszem, utolsó étkezés 1 adag casein turmix. Edzés után meg nettó 45g fehérje megy 55-60 gyors ch-val.
Napi bevitelem 190-210g közötti fehérje (2,3g/ttkg), 430-470g közötti ch(5,2g/ttkg).
Mindegy milyen aranyban megy le a napi mennyiseg, csak lemenjen?
Nincs itt mikróm, gaztuzhelyen nem lehet normalisan megmelegiteni, jobban szeretem frissen, 7-8 perc alatt megsül a csirkém :)
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!