1 kg csirkecombból ha lejön a csont meg ilyesmi, akkor mennyi rendes hús marad rajta kb?
XD
Baaazeg! Combról van szó, részletkérdés. Annál lehet + pár % :D
Szív a legolcsóbb. Ugyan úgy izom, és 400 forint alatt van kilója.
Csak éppen tele van telített zsírral utolsó.
Csirkemellnél nincs olcsóbb fehérjeforrás,akárhogy keresed.
Esetleg vehetsz halat,mivel a busa kilója 600Ft,és hasonló arányokkal rendelkezik mint a csirkemell.
Vannak bevállalós emberek akik megkockáztatják a zsírban tocsogó szívet. Még nyersen is :D
Én mondjuk olyan pörköltet csinálok belőle hogy lerágja az ember mind a 10 ujját utána.
Egyébként kinek hiszel? Néhány lefizetett (vagy csak szenzációhajhász) kutatónak, akik kitalálták hogy a telített zsírok károsak (kb. nyulakon) .. és miután elkezdték ez alapján zsírszegényre fogni az emberek tápját azok elkezdtek népbetegség szinten szívbetegek lenni.. szóval ez az A).
a B), az ember HÚST eszik. Mert zabálhatnékja van és mert növények nincsenek egész évben ezért dö.göt kell zabálni, de a francos állatnak meg zsírja van.. tehát az ember megeszi a zsírt húsostóóóól. Tehát az ember zsírevő, tehát a zsír még téged sem betegít meg. Tehát a zsírfóbia egy modern pszichés betegség, semmi több :D
Ez az én verzióm, én nem vagyok korrupt vagy sikerhajhász kutató, hihetsz nekem is :D
Azért vannak 1200-1300 forintos akciók.
Tény és való, a mellben van a legtöbb fehérje (hiszen közel 0 a zsír).
Testépítésnél pedig fehérjét kell nézni. Számoljon utána aki akar.
Mondjuk én szívet és combot ennék akkor is ha izomfejlődés lenne a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!