Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyi idő alatt juthatok el...

Mennyi idő alatt juthatok el lovaglasban csont kezdő szintről addig hogy mar ugratni is tudok?

Figyelt kérdés

heti hany edzes hany oraban stb.

mindezt hobbi szinten.

2013. márc. 13. 22:10
 1/4 anonim válasza:

Hát... igazából a lovastanáron is múlik ,hogy alaposan átvesz mindent, vagy csak ha tudod, akkor továbbléptek...

Én hetente 1-2ó (mikor hogy)és én tavasz környékén kezdtem el lovagolni és tavasz végén fogok elkezdeni ugratni...

de viszont nekem olyan lovastanárom van aki ha tudod és már megy rendesen, továbblép de ha még nemtudom rendesen akkor még-még gyakorlunk...

2013. márc. 14. 07:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Függ az ügyességedtől, tanártól, magabiztosságodtól... Én mikor elkezdtem (kezdő voltam annyi különbséggel, hogy előtte sokszor ültem már lovon :D ), azt hiszem, olyan 3-4 hónap után próbáltam meg először az ugratást. Nem tudom, ez soknak vagy kevésnek számít-e, nekem ennyi volt. Csakis hobbi szinten.
2013. márc. 14. 11:54
 3/4 anonim válasza:
Én parasztosan tanultam lovagolni :) Lovas ismerőseim voltak, és ott úgy megy hogy fel a ló hátára, és adj az érzésnek. :) Persze nem ajánlom mindenkinek, mert baj is lehet belőle, dehát fiatalság bolondás. Pár alkalom után annyira belejöttem hogy simán ment az ugratás.Lovardában nem tudom hogy megy ez, soha nem voltam :)
2013. ápr. 15. 09:48
 4/4 anonim válasza:

Szia hát én heti 2szer edzek elég jo, komoly eredményeket elért edzöveo. Február végén kezdtem és már osztályban lovagolok :) az edzöm szerint nyár végén már ugorhatok kb

Devebben nagy szerepe van annak hogy mennyit töltesz a lovardában és hogy álsz hozzá.

2013. ápr. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!