Ez jó edzésmód? 16
Szóval másfél éve edzek.Túl súlyosan keztem el az edzéseket.Akkor még fekvővel ,felüléssel ,gugolásal.Mára 6 kg al vagyok kevesebb ,de viszaont ég és föld a 2.Mára erősebb ,izmosabb vagyok.Aztán ithol edzek van 2 félkezes sulyzóm és 1 kettő kezes.Melyre 40 kg súly fér rá.
Úgy edzek.Hétfőn - mell
kedden - bicepsz,alkar
szerdán- váll ,csukja
csütörtökön-hát
pénteken-tricepsz
szombaton-láb ,futás
vasárnap-futás ,has
A cél az erőnlét.!! és a jó egészséges ,erős test! Szerintetek ez megfelelő?Változtassak valamit ,ha igen mikor tegyem meg? 16 f

őszinték legyünk vele:) lehet utálni fog a kérdező de ez egy fhos edzésterv.Természetesen fejlődik egy kezdő már attól is ha ránéz a súlyra de ha ehhez az edzéshez tartottad magad másfél éven át akkor sokkal többet is tehettél volna magadért egy normálisabb edzéssel.Szóval.
A hétfői napod oké csak mell. Ha indokolt és megterhelő lehet egy kemény edzést nyomni mellre egy nap.Én is szeretem ezt az egy testrészt külön nap megdolgozni.
Keddi napod.: Bicepsz , alkar...pff ez mi? Tedd szépen a csütörtöki napodat például (Hát) a bicepsz elé és az alkarod is meglesz rendesen dolgozva a szinergizmus miatt.
Szerdai napod .:Váll,csukja..Tehát váll.(Tudom hogy van aki a csukját a hát részének tekinti de ne nevezzük el mind edzésnapon lévő testrész.Főleg ezen a szinten megkapj a magáét a hát és válledzéseknél is.Ebből kiindúlva Szerdán van egy Válledzésed,És ezután tedd be a tricepszet!Na most helyezzük el ezeket az edzésnapokat úgy hogy hétfő-szerda -péntek
Hétfő-: mell
Szerda-:Hát,bicepsz
Péntek.:Váll,tricepsz
Hétvégén meg fuss és hasazz illetve lábazz.Esetleg futhatsz valamelyik pihenőnapodon is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!