Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó edzésmód? 16

Ez jó edzésmód? 16

Figyelt kérdés

Szóval másfél éve edzek.Túl súlyosan keztem el az edzéseket.Akkor még fekvővel ,felüléssel ,gugolásal.Mára 6 kg al vagyok kevesebb ,de viszaont ég és föld a 2.Mára erősebb ,izmosabb vagyok.Aztán ithol edzek van 2 félkezes sulyzóm és 1 kettő kezes.Melyre 40 kg súly fér rá.

Úgy edzek.Hétfőn - mell

kedden - bicepsz,alkar

szerdán- váll ,csukja

csütörtökön-hát

pénteken-tricepsz

szombaton-láb ,futás

vasárnap-futás ,has

A cél az erőnlét.!! és a jó egészséges ,erős test! Szerintetek ez megfelelő?Változtassak valamit ,ha igen mikor tegyem meg? 16 f

2013. máj. 17. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kellene pihenő nap is. Pl a bicepszet és a tricepszet tehetnéd egy edzésre is, felesleges ennyire szétbontani.
2013. máj. 17. 19:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó ez így..mert mind a 2 re figyelek.Fontos testrészek.De a célhoz megfelelő az edzésterv?
2013. máj. 17. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Te tudod, de jobb lenne pihenővel. Amúgy persze, nyilván alkalmas erőnövelésre, de ha izmosodni akarsz, akkor az nagymértékben étrendfüggö. A 40kg nem sokáig lesz elég, azt majd növelni kell.
2013. máj. 17. 20:05
 4/5 greeen ***** válasza:

őszinték legyünk vele:) lehet utálni fog a kérdező de ez egy fhos edzésterv.Természetesen fejlődik egy kezdő már attól is ha ránéz a súlyra de ha ehhez az edzéshez tartottad magad másfél éven át akkor sokkal többet is tehettél volna magadért egy normálisabb edzéssel.Szóval.

A hétfői napod oké csak mell. Ha indokolt és megterhelő lehet egy kemény edzést nyomni mellre egy nap.Én is szeretem ezt az egy testrészt külön nap megdolgozni.

Keddi napod.: Bicepsz , alkar...pff ez mi? Tedd szépen a csütörtöki napodat például (Hát) a bicepsz elé és az alkarod is meglesz rendesen dolgozva a szinergizmus miatt.

Szerdai napod .:Váll,csukja..Tehát váll.(Tudom hogy van aki a csukját a hát részének tekinti de ne nevezzük el mind edzésnapon lévő testrész.Főleg ezen a szinten megkapj a magáét a hát és válledzéseknél is.Ebből kiindúlva Szerdán van egy Válledzésed,És ezután tedd be a tricepszet!Na most helyezzük el ezeket az edzésnapokat úgy hogy hétfő-szerda -péntek

Hétfő-: mell

Szerda-:Hát,bicepsz

Péntek.:Váll,tricepsz

Hétvégén meg fuss és hasazz illetve lábazz.Esetleg futhatsz valamelyik pihenőnapodon is...

2013. máj. 17. 21:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen ,talán ez lehetett a hiba.Köszönöm a válszodat sokat segítettél vele.Már én is gondoltam így edzéstervre ,de nem mertem.
2013. máj. 18. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!