21/34 anonim válasza:
magyarországon érsz? és te pofázol helyesírásról okos tojás..
köztünk és bunny között az a qrva nagy különbség, hogy mi mindenre normálisan válaszolunk..még a barom kérdésre is, de ha ide idejön ilyen kis f@sz mint te, akkor váltunk erre
22/34 anonim válasza:
Na, ezen válaszom erejéig ignorállak titeket, csak, hogy a kérdésre is válaszoljak.
Mellre:
1.) fekve-nyomás kétkezessel ferde padon
2.) fekve-nyomás két db. egykezessel egyenes padon
3.) tárogatás
4.) áthúzás
5.) fekvőtámasz (szélesen)
6.) Tolódzkodás (szélesen)
Hátra:
1.) széles fogású húzódzkodás nyak elé, mögé; mindegy
2.) felhúzás
3.) döntött törzsű evezés
4.) hiperhajlítás
23/34 anonim válasza:
Ennyi! A kérdező pedig szerintem el tudja dönteni, hogy kinek higgyen. Egy 90%-os, 27 éve edző, nem csak névtelenül beugató embernek, vagy egy kis debil óvodásnak, aki csak kötekedni tud, de semmi tanácsot nem tudott írni. Szevasz, én befejeztem.
24/34 anonim válasza:
Tehát azonosultok vele. Az, hogy 1000 karakterből egyet elütök, az még nem egyenlő azzal, hogy egy mondatot nem vagytok képesek normálisan összerakni. Helyesírás:0 Szintaxis:0 Kontextusbeli hibák száma: endless
26/34 anonim válasza:
Nyak mögé húzódzkodás?? A vállat tökéletesen kinyírja. Inkább ne adj ennyi ésszel tanácsot!
27/34 anonim válasza:
Hol nem tudunk összerakni egy mondatot értelmesen?:) Kérdőszót a mondat végére írom barom gyerek?:)
28/34 anonim válasza:
Közel egy évtized alatt nem nyírta ki.
30/34 anonim válasza:
Martínez uraság megint összezavarodott. Régen olvastál már egyszerre ennyit, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!