Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan eddzek mellre es hatra...

Hogyan eddzek mellre es hatra itthon gepek nelkul?

Figyelt kérdés

2013. máj. 17. 18:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%
Beugattál nekem gyökér. Szerinted majd annyiba hagyom. Ahhoz te itt kevés vagy, hogy engem betámadj kisgyerek. Pláne névtelenül marha hiteles vagy.
2013. máj. 17. 19:03
 12/34 anonim ***** válasza:
75%
Húzz vissza Bunny-hoz, nem a kérdésre válaszoltál, hanem Montez-be kötöttél bele, akkor álljon feljebb ha kérdésre válaszoltál és azért anyázott Montez.
2013. máj. 17. 19:04
 13/34 anonim ***** válasza:
Így van. A kérdésre kell válaszolni, nem kötözködni a másikkal.
2013. máj. 17. 19:06
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy én kötözködtem volna, neked viszont javaslom a magyar nyelvtan tanulmányozását, illetve a vesszők használatát. Én csupán azért írtam az első hozzászólásomat, hogy a válaszodat módosítsd úgy, hogy súlyzós gyakorlatok is legyenek benne, mivel azt írta a kérdező, hogy gépek nélkül, nem pedig súlyzók nélkül. Bár látom, hogy ez még a 10. hozzászólás után sem dereng...
2013. máj. 17. 19:08
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Látod, megint hogy beszélsz. Csak obszcén szavakat használva próbálsz meg érvényesülni egy vitában, ami részedről már inkább veszekedés, mert érvek nélkül szitkozódol. Gondoltam, ha valaki 90%-os, akkor hozzáértő lehet, csak rosszul értelmezte a kérdést, ami megeshet, ezért is tanácsoltam azt, amit.
2013. máj. 17. 19:14
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
"megbeszélhetjük ezt máshol" -->Tipikus fél-hülye, vagy teljesen hülye hozzáállás, mondom én.
2013. máj. 17. 19:15
 17/34 anonim ***** válasza:
92%
Nekem te ne mondd meg debil, hogy mit hogyan módosítsak, te ahhoz kevés vagy! Majd ha a kérdező írja, hogy van súlyzója is, akkor leírom azt is. De miért nem írod le, hogy te mit javasolsz. Nem engem kell bírálni, hanem javasolj te is gyakorlatokat. Ez meg neked nem esett le te kis vesszőn lóvagoló kiskancsó. De írok neked párat és majd helyezd el oda, ahová akarod kocsog: ,,,,,
2013. máj. 17. 19:16
 18/34 anonim ***** válasza:
Jó, akkor stílust váltok. Te itt ki a f@szom vagy?
2013. máj. 17. 19:17
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

Ahhoz képest, hogy Bunny-t degradáljátok itt, szépen átvettétek a stílusát. Ha a kérdésből neked az esett le, hogy súlyzója nincs, holott gépet írt, akkor nálad komoly értelmezési gondok lehetnek. "lóvagoló", "kocsog"... Neked sem lehet túl sok eszed. Magyarországon érsz, magyar az anyanyelved, aztán még írni sem vagy képes normálisan.

Martínez: Látom nem sikerült a stílusváltás...Ez persze nem lepett meg, mivel már az előző megnyilvánulásaidból leszűrtem az IQ-szintedet.

2013. máj. 17. 19:22
 20/34 anonim ***** válasza:
Leegyszerűsítem, mert totál debil vagy: Tudsz tanácsot adni a kérdezőnek? Nem! Nulla tanácsot adtál! Akkor el lehet húzni a kiskegyedbe, nem kell ide kötekedő idióta!
2013. máj. 17. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!