Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire károsak az izomtömeg...

Mennyire károsak az izomtömeg növelő szerek?

Figyelt kérdés
egy kicsit többet szeretnék tudni róluk. edzek otthon rendesen, de persze jó lenne felgyorsítani. De nem akarok olyat, h egy valamilyen szert használva feltuningolja az izmaim, majd 30 évesen leeresztenek, mint egy lufi. mert aszt hiszem, ez ezekkel jár. mi az összetevői ezeknek a szereknek? nincs valami természetesebb cucc???

2013. máj. 17. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy? (Kedves utolsó)
2015. szept. 3. 16:41
 12/16 anonim ***** válasza:
te voltál az utolsó szóval magadtól megkérdezted hogy hülye vagy-e ? :D :D :D lollololololo trolololololololo hát igen ezt teszik az emberek agyával ezek a tiltott fehérje szerek stb. ezért nem szabad ieneket venni és szedni kedves kérdező látod ?!
2015. szept. 3. 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon nagy troll lett hirtelen. Bizonyítékot még mindig nem látok arról, hogy káros lenne. Arról meg ne is beszéljünk, hogy fingod sincs mi van egy-egy ilyen "szerben".
2015. szept. 4. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:
de tudom mi van egy-egy ilyen szerben..... szétroncsolják az agyi szálakat, agyi ödémát okozhatnak, szívritmus zavart okozhatnak, egyés pszichés betegségeket idézhetnek elő. ez tudományosan megállapították egy nevadai állambeli kutatóintézetben csak olvasni kell
2015. szept. 15. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Még mindig nem látok bizonyítékot. És tudom mi van ezekben az étrendkiegészítőkben. Főleg fehérje és szénhidrát. Ha elmondod nekem miért káros a fehérje (amiből naponta vagy 100 grammot beviszel), akkor fejen állva mind a négy égtáj felé nézve megtapsollak legalább ötször.
2015. szept. 15. 22:26
 16/16 viharmadar87 válasza:
Gyerekek,komolyan ezen vitáztok?Bizonyiték?Ott egy Fekete Laci.Egyél rendesen és edzél rá!Ha hizol mint a disznó,akkor többet edz,vagy kevesebbet zabálj!Ha meg testépitő akarsz lenni,akkor egyél minden szart,amiknek a dobozára fele fel sincs tüntetve annak,amiből készült!Lehet hogy nem káros,de azért én még mindég jobban bizok a természetben és húst,tejet,tojást és olyan dologokat eszek,amiket látom,hogy mik azok!Egy szelet húst szivesebben bedobok,mint egy adag port egy kis vizzel!:D Azt nekem ne mondja senki,hogy fél év alatt kigyúrta a fazon magát,pálcikababából kolosszussá és az természetes és egészséges!
2016. márc. 26. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!