Mennyire károsak az izomtömeg növelő szerek?
Figyelt kérdés
egy kicsit többet szeretnék tudni róluk. edzek otthon rendesen, de persze jó lenne felgyorsítani. De nem akarok olyat, h egy valamilyen szert használva feltuningolja az izmaim, majd 30 évesen leeresztenek, mint egy lufi. mert aszt hiszem, ez ezekkel jár. mi az összetevői ezeknek a szereknek? nincs valami természetesebb cucc???2013. máj. 17. 12:54
11/16 anonim válasza:
Te hülye vagy? (Kedves utolsó)
12/16 anonim válasza:
te voltál az utolsó szóval magadtól megkérdezted hogy hülye vagy-e ? :D :D :D lollololololo trolololololololo hát igen ezt teszik az emberek agyával ezek a tiltott fehérje szerek stb. ezért nem szabad ieneket venni és szedni kedves kérdező látod ?!
13/16 anonim válasza:
Valaki nagyon nagy troll lett hirtelen. Bizonyítékot még mindig nem látok arról, hogy káros lenne. Arról meg ne is beszéljünk, hogy fingod sincs mi van egy-egy ilyen "szerben".
14/16 anonim válasza:
de tudom mi van egy-egy ilyen szerben..... szétroncsolják az agyi szálakat, agyi ödémát okozhatnak, szívritmus zavart okozhatnak, egyés pszichés betegségeket idézhetnek elő. ez tudományosan megállapították egy nevadai állambeli kutatóintézetben csak olvasni kell
15/16 anonim válasza:
Még mindig nem látok bizonyítékot. És tudom mi van ezekben az étrendkiegészítőkben. Főleg fehérje és szénhidrát. Ha elmondod nekem miért káros a fehérje (amiből naponta vagy 100 grammot beviszel), akkor fejen állva mind a négy égtáj felé nézve megtapsollak legalább ötször.
16/16 viharmadar87 válasza:
Gyerekek,komolyan ezen vitáztok?Bizonyiték?Ott egy Fekete Laci.Egyél rendesen és edzél rá!Ha hizol mint a disznó,akkor többet edz,vagy kevesebbet zabálj!Ha meg testépitő akarsz lenni,akkor egyél minden szart,amiknek a dobozára fele fel sincs tüntetve annak,amiből készült!Lehet hogy nem káros,de azért én még mindég jobban bizok a természetben és húst,tejet,tojást és olyan dologokat eszek,amiket látom,hogy mik azok!Egy szelet húst szivesebben bedobok,mint egy adag port egy kis vizzel!:D Azt nekem ne mondja senki,hogy fél év alatt kigyúrta a fazon magát,pálcikababából kolosszussá és az természetes és egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!