Nem vagyok gazdag, sajnos nem szeretem a húst (csak szalámi, kolbász, szalonna és fasírt formájában szeretem-sülve és főve nem) Izomtömeg-növelő étrendre kérnék tippeket?
Nem megfelelő, a tej még annyira sem.
Az bizony pech ha nem szereted a húst(hogy nem lehet? Na mind1.) és mindemellé még csóró is vagy.
Tessék ide felmenni és számolgatni.
2g fehérjét számolj minden kilódra és ugyanígy 5g szénhidrátot.
ki mondta,hogy szeretned kell a húst?
kiteszed a tányérra és megeszed ettől függetlenül,ennyi.
a tejre meg nincs szükség,felesleges.
a halat meg grillezheted,vagy hirtelen kisütöd.
10p alatt megvan és eheted.
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Akkor sem helyes, hogy kolbászból, szalonnából?? és tejből szeretnéd az étrended megoldani.
Ha kiszámolod, akkor rájössz, hogy pont ezek a drága kaják. Mennyi az ára a kolbásznak? És abban mennyi a fehérje? És a szalonnában mennyi fehérje van? Semmi!
Tej mennyibe kerül? 1 liter kb 200Ft, amiben van 35g fehérje. Ezt megkapod 140g csirkemell filéből is, ami nem kerül többe és nem vittél be vele felesleges tejcukrot és tejzsírt. Szóval fehérje alapanyagra számítsd a kajákat és rájössz, hogy a szemét, olcsónak hitt kaja a drága, mivel nincs meg benne a tápanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!