Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás alatt egyáltalán...

Csaba0728 kérdése:

Szálkásítás alatt egyáltalán nem gyarapodna az izmom?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 19:02
 1/8 A kérdező kommentje:

Tudom szálkásításnál jobban kell figyelni az izmokra mert hamarább leépülnek.

Azt enné egyből a test.

Edzés után valami fehérje elég az izommegtartáshoz?Stagnálás várható vagy előfordulhat,hogy fejlődik továbbra is az izmom?

2013. máj. 16. 19:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Eddig tömeget növeltem a hasam eddig is nagyobb volt de a tömegnövelés rá tett egy lapáttal.Ezt szeretném kissé visszafordítani.
2013. máj. 16. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Szálkásításkor kalória mínuszban vagy, így nem tudsz izmot növelni, max koxal, de azt meg nem ajánlom.
2013. máj. 16. 19:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem azt én sem.:-)Én egészséges akarok maradni azért edzem.:-)
2013. máj. 16. 19:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Fu ha akkor mit mondasz mit tegyek.Vettem jumbot(zöld)amiatt ment fel a hasam.A maradék kb 4kg csak edzés után igyam akkor nem zsírosodnék.Igen ez lehet magasabb adagot vettem be mint ami kellene.(Meg beszélem ezt magammal xD)

Tudom nem a zöldet kellett volna de nem vettem eddig ilyen kellékeket csak simán edzettem és ennyi.Nem gondoltam volna ilyen hatásos.Erőm szépen megnőtt és karom mellem ..mindenem csak hát hasra is szépen ment pedig hasazom is.

2013. máj. 16. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha még kell izomtömeg, akkor mehet tovább a tömegnövelő étrend és az edzés utáni tömegnövelő. Arra figyelj, hogy max heti 0,5 kg tömeg menjen fel, akkor nem lesz nagy zsírosodás. És igen jobb lenne a jumbo prof, volumass 35, MHN gainer, brutal gainer, stb.
2013. máj. 16. 19:30
 7/8 A kérdező kommentje:

ÁÁ lexarom hogy van hasam majd lenyomom ha megvan a kellő izmom.:-)

Köszi!

2013. máj. 16. 20:19
 8/8 tap bela ***** válasza:
Szálkásításkor nem jumbot kell venni, meg amúgy sem, hanem minőségi, szénhidrátmentes whey, és micellar caseint. EAA aminokat, por alakban. Figyelem sok az átverősdi, mindent alaposan átnézni.
2013. máj. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!