Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki aki ért az edzéshez/szá...

Valaki aki ért az edzéshez/szálkásításhoz segítene?

Figyelt kérdés
Én egy 17 éves fiú vagyok és már többször is elhatároztam ,hogy felszakad magamra egykis izmot.. De sosem tudom hogyan kezdjek neki.Ebben szeretném kérni valaki segítségét!Tudnátok olyan gyakorlatokat mondani amik hatékonyak,egyszerűek és látványos eredményt lehet velük elérni.Sajnos semmilyen eszközöm nincs itthon,kondi teremre se időm se pénzem.Tömegnövelőket sem szeretnék szedni.Most 178 centi és 63 kiló vagyok..Szeretnék minimum egy 7-8 kilót felszedni,természetesen izom formájában!:) Ha valaki tud kérem segítsen!Előre is köszi ;))

2013. máj. 16. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit el vagy tévedve.:)

Az izomnöveléshez tömegnövelő étrend kell és sajnos jön egy kis zsír is, olyan csak az extrém ektomorfoknál van, hogy zsírmentesen tudnak izmosodni.

A szálkásítás pedig zsírleadást jelent. Ekkor kalória mínuszban kell lenni, de ilyenkor nem tudsz izmosodni. szóval jó összekavartad a fogalmakat. Előbb tisztázd a fejedben, hogy mi az izomnövelés és mi a szálkásítás. egyszerre nem megy!!

Neked előbb tömeget kell növelni:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Ha nincs eszközöd, akkor menjen a fegyencedzés, nézz utána.

2013. máj. 16. 17:26
 2/2 anonim ***** válasza:
35%
Aha én tudok, köss csomót a pö.csödre, és ugrálj egy tűz körül éjfélkor az út közepén.
2013. máj. 16. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!