Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés! Endomorph testalka...

Bloodwayne kérdése:

Testépítés! Endomorph testalkatú vagy, szeretnék izmot növelni, de van rajtam kb 10kg zsír felesleg. Szóval kardio plusz sulyzós edzés mehet? Tömegnövelőt vagy fehérjét szedjek? Creatint szedhetek?

Figyelt kérdés
azt olvastam, hogy a fehérjétől nem nőhet nagy mértékbe az izmunk, de a tömegnövelőtöl igen... de a tömegnövelőtöl meg tovább hízok.. szóval? meg creatint szedek attól elhízhatok? meg a creatinnak milyen hatása van? kaját ne mondjatok meg ilyesmiket, mert azzal tisztába vagyok.. heti 3szor sulyzózok de most lehet felemelem majd 5re 1éve kezdtem..

2013. máj. 11. 13:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Semmit nem értesz, és nem is pazarlom rád az időm. Én leírtam, hogy van de semmit nem fogsz belőle. Ahhoz agy is kellene!
2013. máj. 11. 20:37
 12/19 A kérdező kommentje:
de, fel tudom fogni, csak te nem tudod elmagyarázzni ennyi az egész..;)
2013. máj. 11. 21:25
 13/19 A kérdező kommentje:
meg arról kéne írni amiről kérdezek.. és nem másról, hogy mit egyek meg mivan..mert azt kb magasról.. volt 1 kérdésem te meg írod a hülyeségeket..:(
2013. máj. 11. 21:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Na akkor még egyszer: a tömegnövelőkben sok a ch. És ha ez már túl nagy feleslegben megy, akkor ugye zsírban rakódik le. Neked kell pl egy napra pl (ez csak példa) 300g ch. Ha ezt nem léped túl a tömegnövelőben lévő ch-t is beleszámolva, akkor nem zsírosodsz. Tehát a tömegnövelő önmagában nem dönti el, hogy hízol e vagy fogysz, mert azt az egész napi étrend dönti el, aminek a tápkieg csak egy része. Így érted?
2013. máj. 11. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
ja és:Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
2013. máj. 11. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:

ha még mindig nem értesz valamit, akkor olvasd el a sárga kapszulát, ez fontos, után kérdezz, ha nem tiszta valami:

[link]

2013. máj. 11. 21:32
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi :D
2013. máj. 12. 10:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Szívesen.:)
2013. máj. 12. 10:14
 19/19 A kérdező kommentje:
vettem stanazololt azzal királyabb leszek..szerinted1 clomid elég lesz mellé? vagy valami tutibb regenerálót olcsóbban tudsz javasolni?
2013. máj. 20. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!