Hány év alatt lehet nulláról (vékony, nem elhízott alak) kb. ilyen testet fejleszteni?
Éden Ádám van a képen, de igazából a neve lényegtelen:
Nem vagyok bolond, nem holnap akarok így kinézni, csak kíváncsi vagyok.
Ő is 25 volt amikor a műsorban szerepelt.
Én most 18. Vékony, de zsír nincs rajtam.
Aki tudja, légyszi az válaszoljon.
És vajon aki így néz ki "csak" kondizik + táplálék kiegészítők vagy más sport is kell mellé?
Köszi!
Értem. Tehát előbb tömeget növelni, utána szálkásítani. De akkor a tömeg egy része le is megy, nem? Tehát amit addig elértem abból veszítek.
Aerobik férfiaknak? Ilyenről még nem hallottam.
Nem aerobik, hanem aerob edzés. Nem ugyanaz. Az aerob edzés pl. kocogás, bicaj, lépcsőzés, ellipszis tréner, stb, és 40-50 percig tartson 130-as pulzus alatt.
Tömegnövekedéssel lesz izom és kevés zsír is. Utána egy jól belőtt szálkásító diétával nem sok izmot vesztesz, ha jól csinálod, a zsír viszont lemegy. Ez nem megy máshogy. nem tudsz full izomban naturálban tömeget növelni.
Na ha már kiemelted a kérdést, akkor megkérdezhetem, hogy mennyit fejlődtél az utóbbi hét és fél hónapban?
Csak mert ennyi idő alatt, kezdőként fel lehet szedni akár nyolc kiló izmot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!