Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány év alatt lehet nulláról...

Hány év alatt lehet nulláról (vékony, nem elhízott alak) kb. ilyen testet fejleszteni?

Figyelt kérdés

Éden Ádám van a képen, de igazából a neve lényegtelen:

[link]

Nem vagyok bolond, nem holnap akarok így kinézni, csak kíváncsi vagyok.

Ő is 25 volt amikor a műsorban szerepelt.

Én most 18. Vékony, de zsír nincs rajtam.

Aki tudja, légyszi az válaszoljon.

És vajon aki így néz ki "csak" kondizik + táplálék kiegészítők vagy más sport is kell mellé?

Köszi!

2013. máj. 5. 15:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Értem. Tehát előbb tömeget növelni, utána szálkásítani. De akkor a tömeg egy része le is megy, nem? Tehát amit addig elértem abból veszítek.

Aerobik férfiaknak? Ilyenről még nem hallottam.

2013. máj. 7. 10:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem aerobik, hanem aerob edzés. Nem ugyanaz. Az aerob edzés pl. kocogás, bicaj, lépcsőzés, ellipszis tréner, stb, és 40-50 percig tartson 130-as pulzus alatt.

Tömegnövekedéssel lesz izom és kevés zsír is. Utána egy jól belőtt szálkásító diétával nem sok izmot vesztesz, ha jól csinálod, a zsír viszont lemegy. Ez nem megy máshogy. nem tudsz full izomban naturálban tömeget növelni.

2013. máj. 7. 11:37
 13/14 anonim válasza:
még annyit tennék hozzá, hogy a kocka has főleg attól függ hogy mennyire alacsony a testzsírod. mivel a hasizmok alapstruktúrája ilyen, ezért minimális izomtömeggel is lehet kocka hasad, csak nem lesz mélysége a kockáknak
2013. máj. 12. 16:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Na ha már kiemelted a kérdést, akkor megkérdezhetem, hogy mennyit fejlődtél az utóbbi hét és fél hónapban?

Csak mert ennyi idő alatt, kezdőként fel lehet szedni akár nyolc kiló izmot is.

2013. dec. 31. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!