Emberkek, szerintetek milyen az alakom,? De csak oszinten! Linkek alul :s :| :c
Eddig meg sosem fogyokuraztam most belekezdek mert nemvagyok megelegedve az alakommal.multkor mar annyit futottam h rosszullettem.:( eddig zabaltam a csokit ezerrel es azt mondtak,h rohadtul nem latszik meg rajtam.DE NEM HISZEK NEKIK!! a pasik mondogatjak h mien jo a combom,de nekem az sem tetszim,mert osszeer.es nincs kozte vagyis csak alig van kozte res>< Tippeljetek legyszi h hany eves vagyok es hany kilo.ha lehet KORRAL ellatva:)
a labamat meg olyannak akarom,mint a 2.mert az 1.az enyem..
A képeken egy alaktalanul vékony lány van. Inkább híznod kéne..
24/F
Klassz az alakod, se fogynod nem kell, se hízni.
16-17 éves lehetsz, úgy 55 kg körül.
19/f
Csinálj egy normális képet magadról amin látszik az egész tested,mert így nem igazán lehet véleményt mondani
De még így is gondolkodás nélkül rád másznék,nincs semmi baj a testeddel
Kevesebbet nézd a TV-t egyébként és ne lógj annyit a Facebook-on,mert káros hatással vannak rád és a többi csajra akik nincsenek megelégedve a kinézetükkel
O.o te nagyon ráérsz. meg ezt most csak azért Írtad ki gyakorira hogy dicséreteket olvass,meg azért a biztonság kedvéért odaírtad hogy a pasik szerinte milyen jól nézel ki ,ha valaki lehurrogna.
ha meg kövérnek érzed magad kajakra, akkor keress fel egy orvost,ami rendbe teszi az agyad:DDD
semmi gond nincs ezzel.Sportolj mértékkel,nem kell összeesésig...
32/f
beteg vagy, kislány, testképzavaros
őszintén sajnállak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!