Hogy tudjam megállni hogy ne egyek össze ilyen szarokat?
Figyelt kérdés
Általába megvan de minden héten becsuszik egy olyan nap amikor eszek egészségtelen szarokat pedig nem lenne szabad..2013. máj. 2. 20:52
11/13 anonim válasza:
Na igen! Szerintem csinálj egy külön fiókot vagy ilyesmit, és ott legyenek az édességek, és ilyen "csak bekapok valamit" ételek. Aztán azt TILOS kinyitni! :D Nekem bevált!
12/13 R. Zita válasza:
Szerintem ne legyen külön édességes fiókod. Sőt! Egyáltalán ne tarts otthon édességet! Én hónapok óta nem veszek itthonra semmiféle édes/vagy sós szart, mert ha van, akkor elfogy... Pedig van egy 3 és fél évesem is, neki is csak a kedvenc joghurtjából tárazunk be itthon. Semmi nasi. Nehezítő körülmény nálam, hogy a bátyámnak cukrászdája van... isteni fagyival. Na az néha-néha lecsúszik 1-2 gombóc... Szóval takarítsd ki a hűtőből meg a spejzból az egészségtelen sz@rokat és rakj a helyükre gyümit, zöldséget meg tudod te, hogy mit kéne....
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. máj. 2. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!