Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudjam megállni hogy ne...

Hogy tudjam megállni hogy ne egyek össze ilyen szarokat?

Figyelt kérdés
Általába megvan de minden héten becsuszik egy olyan nap amikor eszek egészségtelen szarokat pedig nem lenne szabad..

2013. máj. 2. 20:52
1 2
 1/13 Laci1991 válasza:
Próbálj, valami pótcselekvést bevezetni.
2013. máj. 2. 20:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tömegeléskor belefér. Szálkásításkor viszont érdemes kitartónak lenni.
2013. máj. 2. 20:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Valamit kikéne találni erre mert büntudatom van utána... Most is mentem volna futni fele sok szar kaja után de a tegnapi futástol meghuzodtam
2013. máj. 2. 20:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá módszer, erősnek kell lenni, meg kell állni.:)
2013. máj. 2. 21:01
 5/13 A kérdező kommentje:
A hét nagy részét kibirom de van pár nap ami nemnagyon megy senkinek sincs valamilyen módszere erre? Első válaszoló milyen pótcselekvésre gondoltál?
2013. máj. 2. 21:02
 6/13 anonim válasza:
Nekem is volt régebben ilyesmi gondom,pláne ha ideges voltam,akkor nem bírtam uralkodni magamon és megtámadom az édességes szekrényt..:/ De szerintem is csak az lehet a megoldás,ha lekötöd magad valamivel. Ez nem feltétlen mindig sport kell,hogy legyen,de azért az sem árt néha ;) Én legtöbbször vagy barátokkal beszélgetek, sétálok stb. vagy csak úgy magányomban a kedvenc zenéimet hallgatom és máris semmilyen kajára nem gondolok. :D (Bocsi,hogy regényt írtam)
2013. máj. 2. 21:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyél kevesebbet rizsből krumplibol ilyenekbol amit amugy is ennél és meg van oldva.
2013. máj. 2. 21:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Semmibaj ilyen tanácsokat még sorolhatnál nekem. mai nap pihenőnap volt sajnos ezért nagyon nembirtam magammal :SSS
2013. máj. 2. 21:12
 9/13 anonim válasza:

(Ismét a regényíró :D ) Még azt kipróbálhatnád "lustis" napokra,hogy pl. TV nézés közben nem feltétlen a hagyományos nasiknál maradsz,mert én rendszerint vagy magamnál tartok ilyenkor egy 1,5 literes üveg vizet és azt iszom egyfolytában, vagy gyümölcsöt,zöldséget vagdosok össze( persze nem együtt) és azt eszem. Na meg még szóba jöhetnek ezek a puffasztott rizs,búza, köles golyók.

Ajánlom kipróbálni. Az elején eléggé tartózkodtam tőlük, aztán megszerettem. És FONTOS!!! minél kevesebb édességet tarts szem előtt! (:D tapasztalat)

2013. máj. 2. 21:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát épp nekem is az a baj megszokásból mindig benézek a hütőbe ha már van benne valami gondolom te is kiveszed?:D
2013. máj. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!