Nah most én eddig nem mertem mert nem vagyok egészen magas és nem akartam megállni a növésbe ezért mi lenne ha edzőterembe járnék?
Én nem edzőtermet javasolnék számodra hanem inkább otthoni mozgásformát amit aztán teremben is csinálhatsz de súlyok nélkül.
saját testsúlyos gyakorlatoknak hívják őket, ha súlyzós edzés nélkül végzed ezeket akkor nagyon kiegyensúlyozott feszes külsőd lesz, magyarán egy esztétikus testalkatod lesz.
Ilyenek pl.húzódzkodás, tolódzkodás, hátsó tolódzkodás,felülés, fekvőtámasz, és futás, ha ezeket egy edzésterv formájában végzed pár hónap és magadon fogod látni a hatását majd.ilyen fiatalon nem érdemes még súlyokkal edzeni.Egy edző hozzászólás:)
én azért nem merek edzőterembe járni Kérdező, mert félek az izmos nőktől. ha együtt mennénk, lehet bátoríthatnánk egymást, és elhagyhatnánk a TELJESEN ÉRTELMETLEN (megalapozatlan és teljesen primitív) félelmeinket.
remélem a viccen túl az üzenet is lejött. menj edzeni, ha akarsz.
mi lenne ha edzőterembe járnál?? hát....öö....asszem....az, hogy edzőterembe járnál.
ja és nézdcsak a vörös zoli is mennyire megállt a növésben. 13 évesen kezdte, és a szerencsétlen csórikám csak 184 cm-esre nőtt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!