Heti 0,5-1 kg a normális fogyás. Az elején lehet több is, mivel akkor több glikogén ürül és a glikogén által visszatartott víz. Te heti 1 kilót fogytál ami teljesen rendben van. Nem értem az aggódást.:)
2013. máj. 1. 07:01
2/6 anonim válasza:
Korrekt.
Montez lenne egy kérdés diéta elején csak víz fog kiürülni lemenni vagy már zsír is? :)
2013. máj. 1. 08:03
3/6 anonim válasza:
Pici zsír is, de inkább glikogén és víz.
2013. máj. 1. 08:09
4/6 anonim válasza:
Értem és diéta során mikor kell számítani zsírból fogyásra?
én 1hete kezdtem 0,78kg jött le!!
2013. máj. 1. 08:11
5/6 anonim válasza:
Nekem 2. hét végén kezdett fogyni a zsírom. Ezt meg is érzem amúgy hangulatban, nem fáj máj a fejem , mint az elején. Elmúlik az éhségérzetem, könnyebben nemet mondok a cukros kajákra, nem is kívánom őket. Kevesebb kajával is jól lakok. És a centi is kevesebbet kezd mutatni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.