Hatékonyabb a fogyás több pulcsiban esetleg melegitöben való futás során?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 08:23
1/9 anonim válasza:
ez arra jó h kiizzadj egy csomó vizet, valóban kevesebb lesz a súlyod így, de lényegében nem a zsír megy el, hanem a víz, no és utána mi van??
megiszol egy pohár vizet, és újra hidratált leszel
diétával kell fogyni meg edzéssel(aerob,és súlyzós, és nem nagykabátban való futással
2/9 anonim válasza:
Nem hatékonyabb. A vízvesztés nem egyenlő a zsírvesztéssel.
3/9 anonim válasza:
azt csak a nemnormálisok csinálják
4/9 anonim válasza:
Ha mindenképp vizet akarsz veszteni, akkor meg már a szauna kellemesebb módja ennek :)
5/9 anonim válasza:
szerintem igen is hatékony, mivel ha korházba kerülsz miatta, azzal a koszttal biztosan leadsz egy pár kg-t...
6/9 anonim válasza:
az izületek hamarabb bemelegednek, így kevesebb az esélye (egy nem rendesen bemelegített edzés során), hogy húzódás, szakadás lesz belőle. (hamarabb kezdheted az edzést egy picivel)
7/9 anonim válasza:
utolsó, ehhez nem kell több pulóvert magadra aggatni! Be kell melegíteni rendesen és cső! Nem egy ruhatárral magadon bohóckodni!
8/9 anonim válasza:
nem is arra gondoltam, hogy bundában, több rétegben csinálod, csupán az egyik lehetésges "okát" írtam le, hogy miért szoktak pulcsi+melegítő kombóban edzeni az emberek. (a vízveszteséget egy versenyre, hogy a megfelelő súlycsoportot, vagy a "szebb izmok" (bodybuilder) kategóriát elérjék, már leírtátok előttem, ezért ezt nem is említettem.
9/9 anonim válasza:
Csak a víz távozik a szervezetből, azt meg visszaiszod. Egyedül állóképesség növelésre jó, mert ugye sok ruhában sokkal megterhelőbb mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!