Aerob? Szálkásítás?
Milyen gyakorlatokat tartalmaz az aerob?
Izomvesztés?
Nem akarok veled vitatkozni Montez, mert kb 2x idősebb vagy, a tapasztalatod is nagyobb jóval, de szerintem az aerob nem elég sem állóképességre, sem zsírégetésre.
Az intervallumos kardió nekem mindig felpörgeti az anyagcserémet, súlyzós edzés után végzem egyből, úgy, hogy iszok előtte BCAA-t, utána nyújtok, majd 45 gramm fehérje gyors szénhidrát nélkül. Eddig nem éreztem a katabolikus hatásait.
+ a keringésre is jobb :)
De mégis vitatkozol.:)
Én meg ha focizok, ami rendesen intervallnak tekinthető, akkor nem kevés izmot vesztek, pedig 3g xttkg fehérje simán bemegy. Tudod, ha már van izommennyiség, akkor az izomvesztés is nagyobb és látványosabb. Nekem ez a tapasztalatom, de tőlem mindenki azt csinál, amit akar.:)
intervallumos kardió?
Azt, hogy értsem?
Azért egy foci közelében sincs pl.: egy küzdősport edzés intervallumos jellegéhez, amikor már a pulzusod 200 körüli, le vagy savasodva, gondolkozni sem bírsz az oxigénhiány miatt és még csak passzolni sem tudsz a másiknak, hogy tudj egy kicsit pihenni.
Én sem tartom magam túl vékonynak 180 cm/95kg-hoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!