Szálkásítás aerob edzés hogyan? (bőv lent)
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy lehetőleg minden nap 40 perc, 1 óra aerob mozgás, de ha súlyzós edzés mellett nincs rá annyi időm, max 1 héten 3x, 4x 20 perc, fél órát tudok futni, nincs valami módszer amivel ebbe az intervallumba is beleférjen a kardió? (rövidebb sprintek, vagy nemtudom)2013. ápr. 11. 22:15
1/7 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy az edzést csak délutánra tudom időzíteni (futást is, kondit is)
2013. ápr. 11. 22:17
2/7 A kérdező kommentje:
Nem írtam, de akkor így nézne ki az edzésem
súlyzós edzés -> aerob mozgás -> fehérje turmix
Ez így megfelel?
2013. ápr. 11. 22:20
3/7 anonim válasza:
Magas intenzitású kardióval diéta alatt izomvesztés lesz, tehát nem jó szálkásításra. 40-50 perces aerob kell.
4/7 anonim válasza:
Súlyzós-bcaa vagy glutamin-aerob-protein turmix.:)
5/7 A kérdező kommentje:
Amennyi glutamine a 100% wpp-ben van az elég? Valamint az aerob mozgást hány km/h-val csináljam futógépen? (hogy ne essek bele a kardióba)
2013. ápr. 11. 22:32
6/7 anonim válasza:
Mehet a fehérje is, tehát azt is teheted, hogy súlyzós után fehérje, de akkor ne egyből menj aerobra, mert itt akkor kellene kb 20-30 perc pihi, mivel ennyi idő alatt szívódik fel a tejsavóprotein. Ezért jobb a bccaa vagy glutamin a két edzés közé.
130 alatti pulzus kell. Kb az annyi, hogy ha akarnál, akkor tudnál beszélgetni kis lihegéssel.
7/7 A kérdező kommentje:
És az nagy baj lenne, ha nem ennék súlyzós és aerob edzés között aminot, hanem súlyzós után egyből aerob, és utána a a fehérjeturmix? Sajnos fehérje mellé nem fér bele plusz BCAA, vagy glutamin a költségvetésbe :( Vagy ha súlyzós edzés után meginnám a turmixot, de nem hagynék pihenőt aerob előtt?
2013. ápr. 11. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!